Abdullah Avcı: Futbol, PlayStation'da oynanan bir oyun değil
Beşiktaş Teknik Direktoru Abdullah Avcı ve siyah beyazlı futbolcu Loris Karius, UEFA Avrupa Ligi'nde oynayacakları Slovan Bratislava musabakası oncesi duzenlenen basın toplantısına katıldı. Beşiktaş'ın alışık olduğu bir ortamda olduklarını soyleyen Avcı, "Beşiktaş'ın alışık olduğu, benim de teknik adam olarak 5 senedir burada olmam, ulke adına ve gelişim adına cok onemli. Ozlelikle, Beşiktaş tarafından baktığımızda son 5-6 seneye baktığımızda UEFA sıralamasında ulke puanını en cok yukarıya ceken, Şampiyonlar Ligi grubundan namağlup cıkmış ulkemizin onemli bir kulubu. Beşiktaş'ın her kulvarda hedefi vardır. Bunlardan birisi yarın başlayacak. Bratislava kendi ulkesinin en değerli takımı. Kendi liginde topa sahip olan ve daha dominant bir oyun oynayan bir takım. Avrupa Ligi veya Şampiyonlar Ligi play-off'u oncesi sistem değiştiren ve topu rakibe veren bir takım konumu aldılar. Sistemleri olan takımlara karşı oynayacağız. Beşiktaş tarihinin bu ligde onemli tecrubeleri var. İyi bir başlangıc yapmak hedefindeyiz. Oyuncu grubu buna odaklandı, rakiple ilgili analizler yaptık. Umarım sahada yarın bunun karşılığını alırız" dedi. "3 OYUNCU DEĞİŞECEK, BAŞKA DEĞİŞİKLİK OLMAYACAK" Avrupa maclarında rotasyon yaptığı eleştirilerine yanıt veren Avcı, "Atiba uzun sure takımdan ayrıydı, hafta başında bizimle calıştı. 25 dakika kullanmamız gerekiyordu, biz 35 dakika kullandık. Yarın da bu sureleri vermeye calışacağız. Burak'ı zaten biliyorsunuz. Burak'a da pazartesi gunku mac icin karar verilecek. Enzo bizimle beraber değil, diğer macta olup olmayacağının kararı sonra verilecek. Rotasyon benim uzerime cok yapıştı. Değerli bir kadromuz var. 3 oyuncu uzerinden mevcut kadroda, buna rotasyon mu denir, başka bir şey mi bilmiyorum. 3 oyuncu değişecek, başka değişiklik de olmayacak. İsimler yarın zaten gorulur" ifadelerini kullandı. Mynet