ŞOK... ŞOK... ŞOK "İlk 30 dakika icerisinde lincoln kırmızı kart gorecek"
Galatasaray0 Mesaj
●29 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Galatasaray
- ŞOK... ŞOK... ŞOK "İlk 30 dakika icerisinde lincoln kırmızı kart gorecek"
-
04-10-2019, 12:52:11"İlk 30 dakika icinde Lincoln kırmızı kart gorecek" Lig TV’nin muhabiri Bahri Havadır’dan gundem yaratacak acıklamalar!.. Lig TV’de yayınlanan “Futbol Gundemi” programına katılan Bahri Havadır, Galatasaray ile Merkez Hakem Kurulu (MHK) arasında yaşanan surtuşmeyle ilgili onemli acıklamalarda bulundu!.. Sarı kırmızılı kulubun başkanı Adnan Polat ile Turkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mahmut Ozgener’in gectiğimiz aylarda sık sık bir araya geldiğini soyleyen Havadır, bu surecte yaşananları ve şu andaki noktaya nasıl gelindiğini bir bir anlattı!.. Bahri Havadır, “Mahmut Ozgener, Federasyon Başkanı secildikten 2 gun sonra Adnan Polat ile bir araya geldi. Polat, Ozgener’e ‘Biz sizden bir şey istemiyoruz. Sadece futbol oynansın’ diyor. Polat ve Ozgener, Eylul’de tekrar bir araya geliyorlar ve Adnan Polat anti futboldan yakınıyor. Ekim ve Kasım’da da tekrar buluşuyorlar” dedi. Havadır’ın bildirdiğine gore; Adnan Polat, hakemlerden memnun olmamasına rağmen Aralık sonunda duzenlediği basın toplantısında hakemlerin arkasında olduklarını soyledi. Basın toplantısı oncesi Mahmut Ozgener’i arayan Polat, “Hakemlerden şikayetciyiz ama yine de hakemlere zaman kazandırmak icin basın toplantısında hakemlere destek olduğumuzu soyleyeceğim” dedi. Devre arasında duzenlenen hakem seminerine de katılan Adnan Polat, “Ben sizin yanınızdayım” diyerek hakemlere desteğini yineledi. Ve işte Bahri Havadır’ın cok konuşulacak acıklaması!.. “Kayserispor macından once Ali Sami Yen Stadı’na ‘bir buyuğumuz’ geliyor ve Polat’a ‘Başkanım dikkat et! İlk 30 dakika icinde Lincoln kırmızı kart gorecek’ diyor. Adnan Polat şaşırıyor ve ‘Bu kadar da senaryo olabilir mi?’ diyor.” Bu soylediklerinin bir senaryo olarak gorulebileceğini vurgulayan Havadır, “Ben duyduklarımı paylaşmak istedim. Yarın duzenlenecek Divan Kurulu Toplantısı’nda Adnan Polat bu konuda acıklamalarda bulunabilir. Bence Polat baltayı topraktan cıkardı ve gommeyecek” diye konuştu. Bundan sonra Adnan Polat ve ekibi tarafından kesinlikle bir geri donuş olmayacağını belirten Bahri Havadır, Adnan Polat’ın Galatasaray ile MHK’nin artık uyum icinde olamayacağını duşunduğunu ve ‘Ben guvendiğim insanlar tarafından arkamdan hancerlendim’ dediğini de sozlerine ekledi. __________________