Terim konuşuyor !
Galatasaray0 Mesaj
●32 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Galatasaray
- Terim konuşuyor !
-
04-10-2019, 12:50:41Terim konuşuyor Dunku antrenmanda kavga eden Felipe Melo ve Albert Riera, Galatasaray'ın bu sabahki antrenmanında yer almadılar. Florya Metin Oktay Tesisleri'nde gercekleştirilen antrenman basına acık olarak yapılıyor. Teknik direktor Fatih Terim konu hakkında basın mensuplarına acıklamada bulunuyor... 'KİMSEDEN SAKLAMADIK' "Olmuş bir hadiseyi saklamanın gereksiz olduğunu duşunerek hareket ettik ve kamuoyuyla paylaştık. Tabii yaşananlar ve soylenenleri gorduğumuzde bilgi kirliliğini onlemek istedik ve bu basın acıklamasının daha doğru olduğuna karar verdik. Melo Riera'ya vurmuş ve Riera'nın kaşı acılmış biz de hastaneye goturup tedavisini yaptırdık. Ben buraya Melo'yu da Riera'yı da getirebilirdim ancak bu doğru olmazdı. Konuyla ilgili spekulasyonları onlemek icin ben karşınızdayım.Once bizim doğruları paylaşmamız gerekiyor. Hadiseyi size aktardım. Olay bundan ibaret." CEZA GELİYOR "İki oyuncumuz da muhakkak ceza alacak. Disiplin talimatımız var ancak ilk oncesinde Galatasaray'ın bazı değerleri var. Profesyonel oyuncularla ilgili kontratlar var. Prosedure uyuyoruz. İki oyuncumuz da muhakkak ceza alacak. Disiplin talimatımız var ancak ilk oncesinde Galatasaray'ın bazı değerleri var. Profesyonel oyuncularla ilgili kontratlar var. Prosedure uyuyoruz. Olaydan uzgunuz. Bizim kapattığımız veya hallettiğimiz o kadar cok var aslında ancak bu paylaşılması gereken bir durum. Fiziki bir olay var, dort-beş dikiş var. Bizimle Manisa'ya gelmeyecekler, para cezası alacaklar, ancak şampiyonluk yuruşunde bizle olup olmayacaklarına ilerleyen gunlerde karar vereceğim" 'KARARI DUYURACAĞIZ' "Juventus kulubuyle Melo konusunda daha once goruştuk. İki seceneğimiz var; Super Final oncesi ve sezon sonu karar alınabilir ancak ilerleyen gunlerde iki oyuncu ile ilgili karar size duyurulacak. Yalandan opuşurek olayları kapatmaya gerek yok. Biz bu sorundan daha guclenmiş bir şekilde cıkarız. Galatasaray taraftarının endişesi olmasın." "BAZEN GORMEZDEN GELDİK" Melo sadece bugun bir şey yapmadı. Bu durum tum oyuncular icin de gecerli. Zaten mesele burada. Oyunculara taviz vermeden bazen gormezden geldiğimiz durumlar oldu. Galatasaray Kulubu zeki bir davranış sergileyerek oyuncuyu kiralık olarak kadrosuna kattı. Galatasaray'ın kendine ait değerleri vardır. Aslolan Galatasaray'dır. Ancak bu kadar doğru ve iyi giderken, ufak tefek nazar boncukları olacak. Yaşananaların cezası kalması mumkun değil. "GORUŞME TEKLİFİNİ KABUL ETMEDİM" "Eğer bir takımda bir sezon boyunca ufak arızalar cıkmıyorsa o takımı tedaviye goturmek lazım. Bu insanlardan cok şey bekleniyor. 20 yaşında olan oyuncuların bazı yukleri kaldıramaması normal. İnişler cıkışlar normaldir. Dunyanın her yerinde bu tip inişler cıkışlar olur. Benim bulunduğum cizgide her şey biter. Cizgiyi aştıkları icin sizlerle paylaştım. Muhakkak cok uzgunuz. Goruşme teklifini kabul etmedim. Melo'nun da Riera'nın da cok uzgun olduğunu biliyorum. İki oyuncumuzun durumunu da ilerleyen gunlerde goreceğiz." "STATULERİ FARKLI" Riera ile Melo'nun statuleri farklı. Riera bizim malımız Melo ise kiralık. Ancak bu durum iki oyuncuya da farklı bir uygulama yapacağımız anlamına gelmez. Galatasaray'ın kendi dinamikleri var. Biz internet sitemizden dergimizden de cevap vermeyi bilirdik ancak sizlerle konuyu paylaşmak istedik. Kaynak:Sporx.com __________________