Transfer Konusu Hakkında Duşuncelerim, Duşunceleriniz...
Galatasaray0 Mesaj
●36 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Galatasaray
- Transfer Konusu Hakkında Duşuncelerim, Duşunceleriniz...
-
04-10-2019, 12:44:20Oncelikle yazıma rakip takımın transferlerinden ve taraftarından başlamak istiyorum. Transferler sportif başarı kazanmak icin yapılır. Fenerbahce Kulubu bu transfer donemi iyi transferler yaptı, belki de yapmaya devam edecek bilmiyorum. Ama onemli olan soru şu:"Fenerbahce aldığı bu oyuncularla nasıl bir başarı elde eder?". Şampiyonlar Ligi'ni kazanabilir mi? Hayır. UEFA?Belki yarı final. Bunun dışında kazanabilecekleri tek buyuk başarı var o da ligde şampiyon olup 4. yıldızı takmak. Ama uzgunum arkadaşlar biz onu coktan taktık. Peki bu transferler neden yapıldı? Cevabı aslında cok basit. Galatasaray'ımızın kazandığı 4. yıldızın konuşulmasını engellemek, yeri sallantıda olan Aziz Yıldırım'ın yerini sağlamlaştırmak. Bir nevi taraftarları uyutmak da diyebiliriz buna. Ama Aziz Yıldırım'ın hakkını vermek lazım planında cok başarılı oldu. Oyle ki fenerbahceli bazı arkadaşlar şampiyon olmuş, kupa kaldırmış gibi bolumumuze gelip mesajları beğeniyorlar. ( Eminim bunu da beğenecektirler. Bırakalım sevinsinler. ) Gelelim bizim takıma. Daha Mancini'nin ve Prandelli'nin yaptırdığı gereksiz transferlerden kurtulamadan aynı mevkilere aynı tarz ve Galatasaray seviyesinde olmayan oyuncuları alıp duruyoruz. Bu sene kazandığımız para belli, gelecek sene başarılı olacağımız takdirde alacağımız para belli. Kulubun cok borcu varsa eldeki gereksizlerden kurtulup kazanılan parayla gerekli mevkilere kaliteli takviyeler yapılabilir. Yonetimin ve Hamza Hamzaoğlu'nun acilen kendilerine ceki duzen vermesi lazım. Bunlar benim duşuncem arkadaşlar. Katıldığınız yerler olabilir, katılmadığınız yerler olabilir. __________________