Ntvspor
- ReadBull.net
- Spor
- Galatasaray
- Olcan Adın "4. yıldızı takacağız"
-
04-10-2019, 12:34:29Galatasaray'ın yeni transferi Olcan Adın, sağlık kontrolunden gectikten sonra basın mensuplarının sorularını yanıtladı. İddialı acıklamalarda bulunan Olcan, bu sezon 4. yıldızı takacaklarını soyledi. Galatasaray'ın Trabzonspor'dan kadrosuna kattığı milli futbolcu Olcan Adın sağlık kontrolunun ardından acıklamalarda bulundu. Bir an once kampa katılmak istediğini soyleyen Olcan, "Kampa katılıp takım arkadaşlarımla kaynaşmak ve bir an once yeni sezona hazırlanmak istiyorum" dedi. Prandelli ile ilgili de acıklamalarda bulunan milli futbolcu, "Cesare Prandelli'nin bize vereceği katkı cok onemli. Kendini kanıtlamış dunyanın sayılı teknik direktorlerinden. Onunla tanışmak icin sabırsızlanıyorum" diye konuştu. Gelecek sezonu değerlendiren Olcan Adın, iddialı konuştu. Olcan konuyla ilgili, "Biz bu sene 4. yıldızı takacağız. Ben bunu takım arkadaşlarıma, hocama ve taraftarımıza guvenerek soyluyorum. Taraftarımızın desteğiyle 4. yıldızı takacağız" ifadelerini kullandı. Milli futbolcu, bu sezon yer alacakları Şampiyonlar Ligi ile ilgili de "Şampiyonlar Ligi, cok ayrı bir platform. Devler Ligi'nde de başarılı olacağımızı duşunuyorum" dedi. Olcan Adın son olarak şu anda onceliklerinin Fenerbahce ile oynayacakları Super Kupa finali olduğunu ve bu kupayı kazanarak lige iyi bir başlangıc yapmak istediklerini soyledi.