ForumTR uyelerinin zamanlarını ayırıp geyik yaparak urettikleri bu mukemmel destanı okurken gozyaşlarınıza hakim olamayacaksınız.
Kitabın adı : ForumTR Destanı
Yazar : ForumTR Uyeleri
Duzenleme : Aerials (Bizzat Ben) knucklebone
Saat gece yarısı 4 civarıydı ve ben ormanda yalnızdım birden ormanda uzaylılar gordum ve onlara taş attım.
yaratığın kafası yarıldı ve kufurler sacarak ustume koşmaya başladı. ben ise kacmaya basladim butun hizim ile
ormandan kacıyordumki birden kendimi bi arabanın onunde buldum.araba bana hızla carparak kacmaya basladı.
arkadan gelen arabayı durdurdum.arabanın icinden kaypak bi cocuk cıktı bana.Elinden tuttum, ormana geri dondum!
ormandayken oğrendim ki meğer cocuk kaypak falan değilmiş!kaypak olmadıgını anlayınca icimi bir korku sardı!
korku ile cocuğa daha yakından baktımki ne goreyim!meğer cocuk kılığında başka biriymiş!
usulca yanına sokulup aslında sen kimsin dedim. bana baktığında alev kırmızısı gozlerini gorunce tırstım!
Kafama taş atan senmiydin! dedi.Bense ona yalan soylemek istedim evet bendim ama dedim.
birden gozlerindeki o kırmızılık yerini buz mavisine bıraktı...
saskınlık icinde icimi bi huzur kaplamıstı.elimden tuttu ve beni ormanın derinliklerine doğru goturdu.
baktım super bir villa burası benım dedi...derken ewe 3 kişi daha geldi. deprem olmaya başladı ve biz yine ormana donduk.
Ormana taktık bikere, cıkmayız biz ormandan, yeşili seven insanlarız dedim
ben insan değilim dedi, afalladım!sonra aynı gecegenden hepimiz amca cocukları cıktık!
amca cocuklarından acı bi haber aldım ve cok uzuldum...bizim amca kızı gunmburtuye gitmiş.
bunu yapanlar o hayın dost gibi gozuken uranuslulerdi. gozlerim kan canagı gibi oldu intikam alacaktım kararlıydım.
etrafa bakındım elime baltayı aldım ve tamtam muzuği esliğinde uranuslunun kafa derisini yuzdum.
gozlerimi actım ve bir baktım kafa derisini yuzduklerim amcamın cocuklarıymış. sonra buyuk bi endise ve hayal kırıklığı ile
evime doğru giderken bu kez kırmızı başlıklı bir kız gordum. ırmızı başlıklı gectiii gittiiii.... asıl şu gelene bakın offff beeee uyuyan guzel yerde salkım sacak yatıyo!
artık iş cığrından cıkmıstı gorgu tanığı kalmasın dedim ve hannibal lık yapıp kızı isirmaya basladım. kızı yedikten sonra artık eve gideyim dedim ve taksiye bindim.
taksi şoforu bizim lise hocasi cikti,ve bana anlamsiz bi şekilde silahini dogrulttu. brak silahını hoca dedim oda sana 0 verecem ama bu 0 vucudundaki bir delik olacak dedi !
Sonra bizim kırmızı gozlu arkadaş birden şoforun yanında beliriverdi, bizim hoca pat pat pat diye kırmızı gozlu arkadaşı vuruyodu.
kırmızı gozlu eleman birden ikiye bolundu ve icinden emrah cıktı. emrah abiiiii benim hic kırmızı gozum olmadı abiiii dedi ve
Olmaz zaten cunku senin annen.... dedi! tam o sırada annesi cıka geldi ama o uzaylılar gibi giyinmişti demekki annesi amca cacuklarında birisiydi ve emrah amcaya dediki sana baba diyebilirmiyim?
oda ewt diyebilirsin dedi ve bir cıgılık ortalıgı yırtarcasına !cığlık ormanın derinliklerinden geliyordu emrahhhh koşşşş acele et.
baba babacım !!! fakat o babası değildi zalim bi zebaniden baskası olamazdı. Emrah koşarak daldı ormana.emrah şole bir etrafına baktı ve
amcası ile annesini gordu.Annesinin yanında kucuk kardeşide vardı ve onların gerisinde uzay gemisi vardı.emrah seslendi o uzay gemisi kimin ne işin var onlarla senin ana kotu yollamı duştun dedi
ve gerideki uzay gemisinin kapısı acıldı gorkemli bir şekilde icinden...bir at cıktı icinden...emrah gozlerine inannamıyordu anneside amcasıda uzaylıydı artık saklanacak bişey kammasıtı oda emrah kostumunden cıkıp annesini ve amcasının yanına gitti, emrah kırk yıllık emrah bizim bildiğimiz saf emrah değildi o bir uzaylıydı ama olsun uzaylıda olsa insan insandır, bu olaydan sonra tayyip ve arkadasları konuya el attı, tayyip kim hacı ya, emrahın dedesi, tayip erdoğan artık bu uzaylılara karsı gelmemiz lazım turk sinamasından adm calıyolar misal emrah gitti dedi ve ağlamaya basladı, emrahın dedesi asıl uzaylı cıktı emrah uzaylı soyuydu.Emrah dedesine sana baba diyebilirmiyim dedi, adlında tayyip uzaylı değildi o emrahın ta kendisiydi (insan olan) kendi kılığına giren uzaylıya sinirlenen emrah tayyip gibi yaparak, yakarım bu gezegeni yakarım dedi, gezegeni yakmak icin benzin gerekliydi benzinciye gitti ve orda ne gorsun annesi pompacıyla beraberdi, ulan şimdi ben senin diyerekten pompacının yanına gitti ama pompacı iblis cıktı emrahın kokusundan tayyip olmadığını anladı emrah hala buram buram sut kokuyordu, ama annesi pompacının yanındaydı emrah annesine sana anne diyebilirmiyim dedi, pompacı lafa atladı dur ulan biraz işim var cık dışarı dedi emrah cok sinirlendi, tam o sırada benzin doldurmak icin bi kmyon yanastı icinden inen karsısında herkez diz cokğup selam verdi bu bu bu ::: bu SEMRA teyZEydi ..., ve birden koşmaya başladı. Koştu ... Koştu.. Koştu... Ve ona bir araba carptı gozleri kor oldu ve 1 sene omru kaldığını oğrendi ama o ne ki bi baktı dostorun muayenesinde annesi yine var, emrahın annesi duruma uzulerek kalp kırızınden oldu (anneyi bitirdik),
oradan bir adam geliyordu hastanenin koşesinden hava hafif sisliydi, o adam emrahın gece ruyasına giren ak sakallı dedeydi, emraha gel sana cok onemli bişey soylucem dedi, tam bu oalylar gerceklesirken dunyanın uzerinde karanlık gucler dolasmaya baslamıstı bir sure sonra gok kırmızıya ay maviye donuştu gok yuzunde kocan bir delik vardı ....., soyleyeceğini soyledi ve birden emrah yaratık gormuş gibi gozleri bir daha kapanmamak uzere acıldı ( Aslında gorduğu yaratık gercekti ) Tam o sırada emrahın aneesi ormanda yanlız gezyordu ... emrahın annesi oldu kucuk emrah yıllardan beri annesinin olduğunu duşunerek , artık soylediği yalanlara kendisi bile inanmaya başlamıştı.. akıl almaz ve sonu gelmez bir karmaşanın icine girdiğinin farkında olmadığı gibi kız kardeşinin gercekten de bir tren kazasında can vereceğini bilmiyordu... fakat tiran kazası nı kendisi yapacaktı o tireni ise kız karddeşi kullanıyordu ewt kıskardeşide diğie aile fertleri gibi uzatlı cıkmıstı dah kızkardeişni ilk defa ve son kez gore4cekti ama gordukleri karşısında sok oldu kız kardeşi SeMrA TeYzeDen baskası deildi ve cığlıklar tamaya basladı sonra... ordan sinem i gordu.O ne ki sinemde emrahın annesi cıktı sonra evet sonra semra teyze denilen sahis emraha dogru kostu..ve emrahi akil almaz bi sekil optu...o anda emrah kendinden gecmişti..uyandiginda yaratiklarla dolu bi club in ortasindaydi...calan muzik ise all that she wants dan baskasi degildi... onra gokyuzunde aniden yeşil bir ışık belirdi emrah clubdan cikip yesil işiga dogru kostu...yesil isik semra teyzenin icinden cikiyordu...iyice yaklasti bide ne gorsun?... Bide ne gorsun; elinde kılıcıyla Tarkan, "atıl kuuuurttt" diye baaarıyordu.. bagırırken sesi kısıldı ve kurt atılamadı: ) ama sonra nooldu ? bi kangal coban kopee kurtu kaptı , tarkan kutarııın diye bağırıyordu ? tarkan orda kaldi...kurtsuz ne yapacagini bilemiyodu...oturdu olece aglamaya basladi...sonra karsidan bi bilgenin geldigini gordu..bilge tarkana yaklasti ve sole dedi:.... Kurdun parcalarını topla ve 7 ejderin koruduğu cobankopee mağarasına git! orada parcaları bir kazanda kaynat, 7 gun 70 saat sonra kurt iyileşecektir! Dedi 7 gun 70 gece geldi gectii..
tarkan mağaraya giderken onunu CİNLİ Wan-KyQu ve askerleri cıktı...
tarkan kopeğini kurtarıyım derken cin işkencelerine mağruz kaldı..acaba tarkanın hali ne olacak; nur yuzlu dede zindanda karşısına cıktı ve ; "vur yere ayaağını su fışkıracak ,o suyla yıkan ..ALLAH seni buradan kurtaracak" dedi ..ve yıkandı artık ozgurdur.... Ne varki ozgurluğu fazla uzun surmedi, amerikan askerleri kurdu esir almıştı!... ama nur yuzlu dede tekrar gelmiştir ! AMERİKAN askerlerini yarle bir etmiştir...
ama ne varki BUSHkopAT a bi b.k olmamıştır..BUSHkopAT snra tekrar askerlerini toparlayıp 2.saldırıya gecmenin zamanını kolluyorlarmış..,tarkan ,atıl kurt ve nur yuzlu dede plan yapmaya başlamışlardr.... plan yapmaktan cok sıkılan nur yuzlu dede ve tarkan ali mektebine gitmeye sole guzel bi stres artmaya karar verdi...yola koyuldular... Yolda aniten Tecavuzcu coşkun atıldı ve .. Yawrum... dedi! Coşkunun ağzından salyalar akar vaziyette, şeytani şekilde kahkahalar atıyordu!... coşkun soyunmaya ama o da ne aman tanrım o ne oyle.... Bizim bildiğimiz 40 yıllık Coşkun Gay miş ve hep beraber icraate koyulmuşlar arkadan bi ses işitilmiş.
-once beniii, once beniii! diye bağıra cağıra koşarak gelen buşmuş! coşkun ve buş el ele ordan ayrılmışlar ve bizimkiler tekrardan yola koyulmuşlar....nur yuzluyle bizim tarkan gelmişler sonunda ali mektebinene(general house)...iceri gimişler ...potronice biz de sizi bekliyoduk demiş...bizimkiler buna cok sasirmiş ve...herkez aynı anda turku solemeye başlamışlar.ama oda ne ustlerine gelen buyuk meteordan habersizlerdirler.....ay eski parlaklığında değildi artık ortam giderek soğuyordu...bir anda kar canavarı karşılarına cıktı.kar canavri tarkana beni ferhat guzel yolladi...sizi ona goturecem der ve yola koyulur.yolda giderken canavar trafiğe karışır ve bir sarhoş ile anlaşarak kaza yapar bu sırada polis telsizlerinden bağışlar cekilmekteydi ( yusuf... yusuf... trafik canavarı olmayın ) tam bu sırada canavar son model arabası ile ekiplerin yanından ruzgar gibi gecer...bunu goren ''PALA'' helikopterini oraya doğru yoneltip akrep lerle taramya başlar.ekipler bizim bildiğimiz ekipşerden farklıdır bunlar ecnebi mahlukalardan baskası değildi ve ekip canavarın yanına ısınlandı..olay tum hızıyla devam ederken reklamlargirmiş araya (((( seckinizm uyus tozu uyusa birebir eczanalerde ve seckin kitapevlerinde ısrarla isteyinis )))) reklamlar bitmiş ve olay şoyle devam etmiş...ekipler ve canavar karşı karşıya ekipler kimyasal silahlarını cıkartılar ve bir ışık arkadan bir ses....ses ama cok derinden gelen bir ses dur ateş etme o senin baban, neden baba yıllardır bunu benden sakladın, oğlum seni daha fazla uzmek istemedim, tam bu sırada ince bir lazer tınlaması gelir, artık canavar ekipler amirinin kollarına vurulmuş bir şekilde suzuluyor gozun bir yaş gelir...canavar size baba diyebilirmiyim der ve gozlerini kapatır.bunu kaldıramayacağını anlayan ekipler amiri butun ekibin icin el bombasının pimini cekerek yere bırakır....işte tam bomba patliccağı sırada Gum diye bir ses duydum kafamı carptım(yataktan duşmuşum) meğer hepsi bir ruyaymış acı acı guldum ve ustumu giyinip banyoya dogru yol aldım...ama bi gariplik vardı tam banyonun kapısını actımki bir de ne goreyim,su tesisatında bir problem yuzunden banyoyu su basmış, hemen alet-edevat cantamı kaptım geldim! fakat suyu bir turlu durdutamıyordum!.adam bir elinde şampuan bir elinde de .... anlam veremedim ve hızla orayı terkettim.terketmesine terkettim ama adam da peşimden geliyordu tesisat da bozuktu e şimdi ne olacak dedim en iyisi durup olayla yuzleşmek diye duşundum
adama dondum: odama donmeden once kendime icecek bişey aldım tam odaya girdim kapı caldı.bi baktım sutcu. kapıda ole durmuş bana bakıyo.birden bilgisayardan kafamı kaldırdım salya sumuk klavyeyi bozmuşum.artık kafayı sıyırma derecesine gelmiştim ruya icinde ruya goruyordum kendi kendime "Gercek Nedir " sorusunu sordum. Aldığım cevap cok ilgincti...Sonra bi baktım yataktan duşmuşum ruya icinde ruya gormeye devam ediyordum sonra bi baktım emrah gelmiş yanıma sana abi diyebilirmiyim diye yalvarıyor...hayır bana abla de deyip direk estetik Cerrahı Lutfu Beye gittim.Lutfu bey artık emrahın annesinin geri gelemeyeceğini cok ''AĞIR'' yuk kaldırdığını soyledi ve ekledi; Emrahın gercek babası benim scyleyin ona kolaysa annesini bulsun,bu sacma konuşmalara anlam veremedim ve banyoya yuzumu yıkamaya gittim bu sefer kendime cimdik de attım.Canım yandı. Ne kadar salağım diye duşundum. O sırada aynadan arkamda bir siluet belirdi. Siluet tanıdıktı fakat yinede arkama donmeye korktum. Donduğumde kimse olmadığını gorunce yine ruya icinde ruya goruyorum diye duşundum. Tam kapıyı acıp odaya gecerken birden bir cığlık sesiyle birlikte elektrikler kesildi ve ezan okunmaya başladı.ezan sesi telefondan geliyordu.telefon calıyordu.ama bi dakka benim melodim ezan sesi değildi ki..bunları bi kenara atıp arayanın kim olduğuna baktım ve bayılmamak icin kendimi zor tuttum.arayan,İbrahim tatlısesti. Actım telefonu hani aramam sormam bir daha demiştin ne oldu dedim kızdı telefonu suratıma kapattı. Sinirlendim dışarı cıkmak icin kapıyı actım kapının onundeNe gorim Biri havacı biri karacı biri amiral iki sad komando ve birde BANDO ŞEFİ VARDI duşup bayıldım...ayıldığımda cıplaktım karnım cok acıkmıştı hemen bir dukkana girdim olanları anlattım ac olduğumu soledim sen yiceni yemişsin ama nese gle dedi ve onume birbucuk acılı adana getirdi tam ilk lokmayı alacaktım ki,aslında adanalının Kayserili oldugunu gordum icim icimi yedi "bunun icinde kesin essek eti vardir" Dedim kendi kendime,yemedim ciplak olarak disari ciktim,Amanıııın!!! karsımda Ahlak zabıtaları.bu zabıtalar beni arabaya attılar karakola goturuyolar zannettim fakat ormana goturduler beni bunlarda ahlak zabıtası falan değil emrah ile eniştesi bana ormanda acımasızca vurmaya başladılar benım dayanacak gucum kalmamıştıki vurmayı kesip bana bakmaya başladılar guluyorlardı ve bir ip bulup beni ağaca bağladılar, sonra cılgınca suratıma tukurmeye başladılar bende o tukurukleri yaladım yuttum indirdim miğdeye ardından kustular onlarıda yedim sonra birden midem cok kotu olmuştu artık ve ikisininde suratına kustum buna dayanamadılar ve kacıp gittiler ben ormanda yalnız başıma kaldım ve kurtlar beni buldu ipimi ıssırıp cozduler ve bana 2 yıl boyunca baktılar o gunden sonr abana Tarkan demeye başladılar 2 yılın sonundaOtuken'e geri dondum, ama cok gec kalmıştım, cinliler burayı işgal etmişlerdi, ve emrahın annesinide esir almışlardı!.. cine doğru surdum atımı.. deeehhh..emrahı aldım yanıma gittim cine fakat artık emrahın annesi icin cok gecti! cinliler gene annesine yapacaklarını yapmışlardı. Emrah ve tarkan bolgedeki butun cinlileri oldurerek anasının hıncını aldılar ve emrah başladı turku cığırmaya ardlarında kalan bi cinli daha yaralıydı sessizce ayağa kalktı ve emrahla tarkanı oldurdu kendinede harakiri yapıp hakkın rahmetine kavuştu ve artık turkler nerde cinli gorse emrahın hikayesini anlatır hale gelmiş emrah efsaneleşmişti artık ona cincede abidikgubidiklablablubalubativister diyolardı. Anneside bunlara dayanamayıp japonyaya gitti ve futbol antranorluğu yapmaya başladı ama işler cok kotuydu 20 macta 15 mağlubuyet 4 beraberlik birde galip olmuşlardı ( karşı takım ucağı kacırmış hukmen yenmişler ve en oenmli maca gelmişti..Yenersek kalcam kaybedersek gitcektim ne yapmalıydım. ve inanılmaz olan gercekleşti, Fenerspordan yeni transfer ettikleri Hi Axi macta karşı takımı perişan etti.. Tam 21 gol atarak birdaha kırılamayacak olan dunya rekorunu kırdı!.. Emrahın annesinin takımı :21 Karşı takım: -1.O gunden sonra karşı takımın adı değişti ve Perişanspor oldu! Ama emrahın annesi sozunde durmadı ve Takımı bıraktı..Turkiyeye dondu (dizilirde eski yesilcam oyuncularının oynatıldığını duymuş) Ve bir dizide oynamaya karar verdi tam o sıradada Tv de yeni bir dizi baslamıstı ismide Acıların cocuğu. fakat o dizide cok buyuk bir eksik vardı Emrah Yoktu!! Emrah hakkın rahmetine kavuşmuştu. Emrah gibi delikanlısı olmadığı icin o dizide annesine daha rahat muamele yapacaklardı.Bir anda ak sakallı bir emrah geldi tam annesine ormanda şiir okunurken anne anne size teyze diyebilirmyim dedi ve pis Coşkun once sakallarından sonrada sırtından tuttuğu emraha şiir okudu Bu sırada yoldan Şener Şen Allahım kor et beni adlı bir parcayı dinliyordu. oracıkta kor olan sener sen karsıdan karsıya gecmek ısterkene 67 model bir şavrole tarafından cignenir bunu goren ayşen guruda kosar kosar kosar ama yol bitmez olur vardıgı yerde bir kucuk ev gorur once gozune inanamaz ama ev cikolatadandır iceri girdiginde icerden aysel gurel cıkarrrr yatak odasına girdiginde ise bide baksın kım orda vatan şaşmaz. vatan şaşmaz ile yatak odasında işi bir guzel gotururken ayşen guruda birden iceri Turist Omer girer bağırarak vatan banada bırak biraz ben geldim der.. ardından kapıdan tecavuzcu coşkun girer olm banada bırakın der .... ayşen gurudada hal kalmaz.
artık ayşen guruda tukenmiştir. O da ne! Kapıdan iceri Emrah girdi. Emrah nasıl gelebilirdi o olmuştu. Emrah iceride annesinin yanında o kadar erkeği ve annesini cıplak olarak gorur. Sen benim annem değilsin artık der ve cıkarır silahını odadaki herkesi vurur. Sonra ben acılar cocuğuyum turkusunu soyleye soyleye uzaklaşır evden.Ve bir turk filmide burda biter.....Yonetmen Kess dedikten sonra emrah filmden o kadar etkilenmis olacakki almış eline kor testereyi ve...kosmaya baslar ama elinde testere kosmak istemez cunku Bu bir ruyadır kan ter icinde uyanır ve camdan dışarı bakar, dışarıda kar yağıyodur fakat bu karın rengi beyaz değil kan rengi (emrahta renk korluğu var ) . Emrah yine ruya gorduğunu duşunur ve artık uyanmak icin buyukce bir bıcak alır ve kendisini doğramaya başlar fakat bu ruya değildir ve emrah artık hakkın rahmetine kavuşmuştur. Emrahın annesi işten eve donduğunde bu durumu gorur. emrahın yuzbinlerce parcaya ayrılmış olan vucudunu cımbızla yerden toplar ve daha once tarkanın kurdunu goturup iyileştirdiği mağaraya gider, emrahı bir kazanda kaynatır.. bu arada etrafa guzel bir yemek kokusu yayılır ama bu yemek değildir, kaynayan emrah iyileşecektir. ve bir mucize gercekleşti emrah dipdiri bi şekilde kazandan cıktı bir sure sonra emrah ile anası yuruyerek buyukşehire gittiler.buyuk şehire gittik lerinde ne gorsunler emrahın amcası ve her daim babası olmaya calışan nuri alco harem garında onları beklemektedir ve şoyle der;
bak oğlum sana guzel bi iş buldum şu adrese git beni nuri amcam gonderdi de benim annenle işim var şimdi hade bakayım yavrum.emrah bu olaya sevinir ama yarı yolda bi anda eve donmek gelir aklına evin kapısını acar ve ve ne gorsun ortam sakindir annesi yemek icin sofrayı hazırlıyordur.ama gercekte ortamın "mınako"n muştur annesi nuri alcaodan senelerin hıncını almış onunla etli kurufasulye yapmıştır.ve gunun sonunda emrahla annesi etli kurufasulyelerini afiyetle yiyip fosura fosura uyurlar.ertesi gun...noldugunu goremedim cunku tvnin başında uyuyakalmışımama izlediğim en guzel filmdi televizyonu aynı yaşıyor gibi seyretmişim uyandım banyoya dogru yol aldım.banyoya girdim fakat iceride birisi banyo yapıyordu bu nasıl olabilirdi! evde kimse yoktu!! merak ettim baktım kimin olduğuna bide ne goruyum emrah banyoda kanlarını temizlemeye calışıyor. Cok tırstım birden ve duşundum acaba tv nin etkisinde kalıp hayalmi goruyorum diye.birden işin bokunu cıkardığımı farkettim salında bu gorduklerim halusyunasyosnolousasuasuias... o da ne arkamdaki ne nayyyııııııııııııııııırrrrrrrr,arkama baktım gene emrah ve birdenbire suratım sırıksıklam oldu. Ruya goruyormuşum meğersem ve benim suratıma suyu boşaltan emrahın annesi!! bıktım artık emrahtan ve emrahın annesinden altım tufeği vurdum annesini sonra emrah girdi iceri onuda vurdum sonra polisler geldi ve beni tutukladılar ve arabaya attılar.bu olaylar ceryan ederken kimsenin farketmediği olaylar gerceklesmekteydi !! ney di bu neydi herkez merak icinde bekliyordu bir şeyler olmalıydı bu olayların tek bi acıklaması vardı tabiki kadim dunyalardan gelen olağan dışı bi varlıktı bu olayların acıklaması sadece bu olabilirdi aksi duşunulemezdi neydi bu !!Aman Allahım olamaz boyle bir şey, kadim dunyalardan gelen bu garip yaratık, dunyasında bir tanrıca olan ve Afrodit diye bilinen Banu Alkan'dı.banu korkunc heybeti ile olayların yasandığı yere doğru ağır adımlarla yurumekteydi zaman gittikce azalıyordu. Artık karakoldaydı.Nihayet emniyetli yerdeydim.Ama Bir turlu hayali gozumun onunden gitmiyordu.Bir anda Bişi oldu..birde baktım kapıdan iceri girdi ve ortalık karıştı bende karıştım tabi ve derken karakola konmuş olan bomba patladı ve herkes hakkıın rahmetine kavuştu. ama tabiki ben olmedim nedendir bilinmez aklımı aldı bir dusunce ve o an karsımda gordugum sey beni derinden etkiledi.karşımda gene emrahı gordum herif bi turlu olmuyordu acaba başka gezegenlerden gelip emrah taklidi yapan bi yaratıkmışdı ve bana zarar vermeyemi calışıyordu emrah uzattı kollarını beni karakoldan aldı goturdu. Sonra beni ıssıza cekti ben zarar vereceğini duşunerek bağırmaya basladım beklediğim sey olmadı birden ortalıktan kayboldu ardında sisli bir dunya braktı.Ondan sonra hayat duzeldi 1 ay boyunca emrahı ve anasını gormuyordum ama ellerimle oldurmeye calıştığım adamı nasıl olduysa ozlemiştim( ) her gece emrahın gelmesi icin dua ediyorum onun kalbini kırdığım icin durmadan ağlıyordum bir gun meyhanede kafayı cekerken buyuk bi ses duydum ictiğim meyhanenin hemen ilerisinde uzaydan bir gok cismi duşmuş ve icindende Emrah iniyordu.. Ama inanamıyordu bu Emrah olmazdı benzetiyorum diye duşundu.Yakınına gitmeye karar verdi ama korkuyordu , bir anlık cesaretle ilerlemeye başladı ve gordukleri karşısındadehşete duşmuştu... emrah hic yaralanmamıştı aynı bıraktıgı gibiydi. artık onun uzaylı oldugundan emindi. derken emrah ona dediki sana baba diyebilirmiyim dedi ve sok oldum benim kolumdan tuttu ve beni yaşamaya calıştığı inşaata goturdu.Burda yaşamanın , baba şevkatinden uzak kalmak nedir bilirmisin dedi gozunden utanmasızca 4 damla yaş dokulu verdi.Bende bi uzaylıda demekki ağlıyabilirmiş diye icinden duşundu emrah. ve kolundan tuttu yuzune baktı. ona iyice bir kufur etti ama kotu soz sahibinindi. emrah napsaydı iyidi bııkmıştı artık orda burda aile meselerinin konuşulmasından ve başlayan bir oyunda kısır dongu oluşturdugundanve birgun kaset cıkarmaya karar verdi. Unkapının yolunu tuttu. Otobuste giderken yolda giderken bir evden cığlık duydu ve eve yoneldi iceri ğirdiğinde Yerde baygın halde yatan bir kadın gordu ağzı gozu boceklerle doluydu iğrendi kadının uzerine kustu.kadın bu kusmanın sayesinde ayıldı ve ağzından bocek kusmaya başladı.o sırada evin dışında bi adam evet bi adam!! belirdi.elinde şarap şişesi agzında sarı gelin turkusuyle adam bana dondu ve elindeki şişeyi kafama fırlattı ne olduğumu anlayamadan bayılmıştım.uyandığımda gozlerime inanamadım Angeli beni opuyordu. Evet Angeli nin opucuğu ile tekrar hayata donmuştum.Bana baktı ve o kadar tatlı bir gulumseme yaptı ki benim tekrar bayılasım gelmişti hatta defalarca bayılıp Angeli nin opucuğu ile uyanmak istedim Sonra beni elimden tuttu ve beni hic bilmediğim biryere goturdu.Ve aynen şu kelimeleri kullandı''OOh Alfonso sana bir sır vereceğim ama kimseye soyleme cok kotu durumdayım'' Soyledikleri karşısında kulaklarıma inanamadım.Verdiği sır beni aslında bilmediğim yerlere goturmediğiydi burası aslında hepimizin bildiği kadıkoy simit sarayıydı ....
Yazıklar olsun Angel beni buralara mı getirdin deyip kendisini oracıkta tokatlamaya başladı bi angel vuruyodu bi adam bi angel bi adam tam o sırada fırından sıcak simitler cıktı ve simitleri getiren garson Angeli gorunce koşup ona sarıldı. ve Angelı goturmeye basladı cok sasırdım onu gorunce.. ama kım oldugu aklıma gelmıyordu ve sonradan jeton dustu aslında garson angel di peki ama angel kılıgındaki diğer angel kimdi???şoyle bir dikkatli suzdum birde baktım ki bizim mahallenin kasabı mahmut abi , hiddetlendim hemen elimi belime goturdum.ve bir mendil cıkardım ve mahmut abiyle halay cekmeye başladık...
1. KİTABIN SONU
Peki onumuzdeki bolumlerde neler olacak ? Neler yaşanacak ? Mahmut abiyi yıllardan sonra gormek ve onunla halay cekmek ne demek oluyor ? Mahmut neden vurulacak ?
Sır perdesi aralanıyor.. Devamı icin http://www.forumtr.com/showthread.php?t=43139&page=22 linkinden hikayeyi takip edin.
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sohbet Muhabbet
- ForumTR Destanı