Derbi oncesi stat cevresinde "korsan satış" hareketliliği
Galatasaray0 Mesaj
●40 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Spor Forumları
- Galatasaray
- Derbi oncesi stat cevresinde "korsan satış" hareketliliği
-
04-10-2019, 12:31:05Seyrantepe'de bulunan Turk Telekom Stadyumu'nda oynanacak Galatasaray- Fenerbahce derbisi oncesinde, stat cevresinde taraftarların alışveriş yoğunluğu yaşanıyor. Seyrantepe'de bulunan Turk Telekom Stadyumu'nda oynanacak Galatasaray- Fenerbahce derbisi oncesinde, stat cevresinde taraftarların alışveriş yoğunluğu yaşanıyor. Derbi oncesi kimi vatandaş taraftarı olduğu takımın forma, atkı, bayrak gibi urunlerini spor kulubunun lisanslı urunlerinin satıldığı taraftar mağazalarından alırken, bazıları da stadyum cevresindeki tezgÂhlardan alışveriş yapmayı tercih etti. Fatih Terim maskesi satışı yapan Kudret Ardıc, "Bugun derbi macı var. 10 bin tane maske bastık. İnşallah satarız. Zarar etmeyiz inşallah" dedi. Galatasaray taraftarı Mehmet Karga, "TezgÂhtan da alıyorum, kulupten de alıyorum. Almıyorum değil. Butceme gore. Şimdi alacağım bir şeyler, daha erken. Biraz gezeyim, ilerleyen saatlerde alacağım. Daha şalım yok, şapkam yok, alacağım" şeklinde konuştu. Ozellikle derbi oncesi taraftarların alışverişinin daha yoğun olduğunu ifade eden Mehmet Toprak, "Forma alıyorum genelde. Lisanslı urunleri tercih ediyorum. Derbi oncesi alışverişler daha fazla oluyor, şehir dışından gelen vatandaşlar olduğu icin. Sadece İstanbul dışı değil, Belcika'dan olsun, Almanya'dan olsun, Avrupa'dan gelen vatandaşlar da var, ozellikle derbileri tercih ediyorlar. Ondan dolayı alışveriş daha fazla oluyor" dedi. İzmir Aliağa'dan derbi izlemek icin cocuğuyla gelen Mustafa Seckin de "İnşallah kazanacağız. Ali Efe'nin Fenerbahce ile ilk maca gelişi. Biraz once Florya'dan Galatasaray Metin Oktay Tesisleri'nden formamızı aldık. Buraya doğru geldik. Derbiden once mağazalar kalabalık. Stadyumdakinin acılmasını bekliyoruz oradan da bir şeyler alacağız, ufaklık isterse" ifadelerini kullandı. Eşi ile derbi macı oncesi stat cevresinde alışveriş yapan Ekrem Turan ise "Tabii derbi oncesi daha cok şey alınıyor. Atkı aldık, Fatih Terim maskesi aldık. Gelirken de formalarımızı aldık geldik" şeklinde konuştu. Gazeteler __________________