Malzemeler :
4-6 kişilik
6 adet tavuk goğsu
2 yemek kaşığı ince kıyılmış soğan
1 yemek kaşığı tereyağı
1 su bardağı ketcap
1/2 su bardağı bira
3 yemek kaşığı sirke
1/4 su bardağı şeker
2 yemek kaşığı acılı sos
1 cay kaşığı hardal
Yapılışı :
Soğanları pembeleşene kadar yağda pişirin. Tavuklar dışında butun malzemeyi ilave edip 15 dakika daha pişirin. Tavuk goğuslerini sos surerek ızgara yapın. Servis yaparken sosun geri kalanını da yanına koyun
__________________
Ketcaplı tavuk ızgara
Yemek Tarifleri0 Mesaj
●22 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Hayatın İçinden
- Yemek Tarifleri
- Ketcaplı tavuk ızgara