Cezaevinde cekilen sabıka fotoğrafıyla dikkat cekerek 'dunyanın en yakışıklı mahkumu' unvanını alan Jeremy Meeks, ailesinin suclarla dolu hikÂyesini anlattı. Meeks, 'What You Water' adlı video dizi icin Chelsea Grayson'ın sorularını Galatasaray formasıyla yanıtladı. İlk evliliğinden bir, Topshop mağazalar zincirinin varisi Chloe Green ile ilişkisinden de bir cocuğu bulunan Meeks, soygun, hırsızlık, huzuru ihlal, uyuşturucu madde satışı ve cete uyeliğinden mahkûm olarak girdiği cezaevinden nasıl kurtulduğunu ve dehşet verici hayat hikÂyesini anlattı. ‘EROİNE BAĞIMLI DOĞDUM’ 35 yaşındaki Meeks, Chelsea Grayson ile yaptığı roportajda ailesine ilişkin şu ifadeleri kullandı: “Hem annem hem babam eroin bağımlısıydı. Ben eroinli bir bebektim. Eroine bağımlı olarak doğdum. Cunku annem hamileyken bile eroin kullanmış. Cocukluğum cok karanlıktı. Ben dokuz aylıkken babam bir cinayet işledi ve annemin en iyi dostunu oldurdu.” Jeremy Meeks’in babası Raymond, Laura Leon-Melara’yı 36 kez bıcaklayıp beş saat işkence ettikten sonra boğarak oldurmuş ve 1984’te cezaevine girmiş. ANNE, UVEY KARDEŞLER… HEPSİ SABIKALI Bir zamanlar eroin bağımlısı olan 63 yaşındaki annesi Kathy’nin de uzun bir sabıka kaydına sahip olduğunu anlatan Meeks, 12 yaşından itibaren buyuk kardeşi Leanna tarafından buyutulmuş. 39 yaşındaki uvey ağabeyi Emery’nin de soygun ve hırsızlıktan sabıka kaydı olduğunu aktaran Meeks, “Uvey kız kardeşim Carmella’nın da 43 yaşında kucuk hırsızlıklar, esrar bulundurmadan kamu hizmeti cezasına carptırıldığını ifade etti. KENDİ HİKÂYESİ DE COK CARPICI Dovuştuğunu, sokaklarda savaştığını ve cetecilik yaptığını soyleyen Jeremy Meeks, “Kucuk yaşta her şeyi oğrenmem gerekti. 15 yaşında evden cıktım ve artık sokaklardaydım” dedi. Beş kez vurulduğunu ve ceteler tarafından beysbol sopalarıyla dovulduğunu anlatan Meeks, suc tarihini ise şu sozlerle aktardı: “2014’te ciddi hırsızlık ve ateşli silah bulundurma sucundan hapse girdim. Mahkûm elbiseli resimlerim gazetelerde yayınlanınca bir anda unlu oldum. Gunde 300 mektup almaya başladım. Bazı hayranlarım kitapların icinde para yolladılar.” Hayatını bir yargıcın değiştirdiğini belirten Meeks, “Onerilen 63 ay hapis cezasını 27 aya duşurdu. Beni sakınan, lutuf gibi bir şeydi, tek şey yargıctı. Bana bircok yonden yardımcı oldu.” İnternethaber __________________