Uzmanlık başvurusu yapacaklara başarılar dilerim. Merhaba arkadaşlar ,bolumumuzde uzman olmak isteyen arkadaşlar icin duyuru yapmak istedim. Uzman olmak isteyen arkadaşlarımızda aradığımız kriterler şunlardır ; Uyelik tarihinizden en az 1 ay gecmiş olması gerekmektedir. En az 400 mesajınız olmalıdır ve en az 50 konu paylaşmış olmanız gerekmektedir. Bu kurala uymayan kişiler değerlendirmeye alınmayacaktır. Başvuruda Galatasaray Bolumu Uzmanı olmak istediğinizi yazınız. Başvurunuzu bana ozel mesaj ile yapınız. Uzmanlık icin başvururken mutlaka pm başlığına "Uzman Başvurusu" notunu ekleyiniz.Sadece bir kişiye başvurunuz. Başvurunuzda Tum Paylaşımlarımı Sunuyorum bolumunde bulunan size ait konunuzun linkini ekleyiniz. Mesajı attıktan sonra tekrar tekrar sormayınız ve başvurmayınız.Bunlar size eksi puan olarak geri donecektir. Başvurular kısa surede değerlendirilecektir. Bunun dışında timlik veya uzmanlık yapıp ayrılan arkadaşlarımız da başvuru yapabilirler. Onemli Uyarı: Gunluk konu acma sınırlamalarına riayet ediniz. Kilitlenen konular sadece amacınıza daha gec ulaşmanıza ve belki de ceza almanıza neden olur, unutmayınız. Sistem şimdilik bu şekilde devam edecektir ve değişiklikler yine bu konunun ilk mesajından duyurulacaktır. Galatasaray Bolum Yonetimi
- ReadBull.net
- Spor Forumları
- Galatasaray
- Galatasaray Bolumu Uzman Alımları