Yaklaşık 3 4 Ay once karakterim banlandı. Bu konunun onemli yerlerini ozetleyecek ingilizce bir ticket rica ediyorum. Oyunda olmadığım halde karakterim banlandı. "Oyuna girdim, PK attım. Daha sonra oyundan sorunsuz bir şekilde cıktım. 2 gun sonra tekrar girmek istediğimde Hesabımın banlandığını gordum. Şifreyi yanlış yazmışımdır deyip tekrar denedim yine aynı. Bir cok kişinin bi sorundan dolayı hesaplarının calınması gibi bende herhalde karakterim calındı diye duşunmeye başladım. Siteye girip yeni şifre gondereyim diye duşundum ve siteye girdim. ID Password yazdım ve Ekrana " Kullanıcı Sozleşmesini İhlal Ettiğiniz İcin Hesabınız İptal Olmuştur " diye bi yazıyla karşılaştım. Arkadaşlarımdan premiumlu bir hesap rica edip ticket attım. Gonderilen cevabı zaten Giriş yaptığımda gorebiliyordum. Bana Sadece ' Kullanıcı Sozleşmesini İhlal Ettiğiniz İcin Hesabınız İptal Olmuştur ' diye cevap attılar. Tekrar cevap atıp detaylı bi bilgi istediğimde ise bilgi verilmedi. Ben karakterimde ne bir İllegal yazılım, ne bug, ne dolandırıcılık-reklam, İllegal partyde yer alma,hesap paylaşımı gibi hic bişey yapmamıştım. İtemleri bile kendim toplayıp basmıştım. Hic bir şekilde dupe vb. bişey kullanmadım. Hala nedenini oğrenemediğim birşey yuzunden İtemli karakterim banlandı. Kullanıcı Sozleşmesinin hangi maddesini ihlal ettiğimi ve kanıtlarını merak ediyorum.. " Karakter: 4EVADUSEPH Server: Manes Irk: Karus Level: 83 Diğer bilgileride tamdır. __________________