arkadaşlar ticketima cevap geldi sorun karakterlerim nttgame'e gecememiş olmasıydı yalnız anlayamadıgım biryer var yardımınız lazım Lutfen adı gecen Hesap adı ve şifresi ile http://www.knightonlineworld.com adresinden giriş yaparak karşınıza cıkan bilgi formunu eksiksiz olarak doldurarak Submit butonuna tıklayınız. E-posta belirtirken lutfen sadece sizin sahip olduğunuz, kullanıma acık, erişiminizin olduğu, başka bir hesap adı altında sistemimize kayıtlı olmayan, gecerli, aktif, guncel ve icerisinde noktalama işareti ( nokta, virgul, alt cizgi, ust cizgi, eksi, tire, unlem, soru işareti vs vs ) barındırmayan bir E-posta adresi belirtiniz. Hesap bu e-posta adresine yonlendirelecektir. Anlayışınız icin sizlere teşekkur ederiz. gelen cevap bu yalnız adı gecen hesap adı ve şifresi nedir? ben oyuna giremedim diye değiştirip denemiştim şifremi şuan bilmiyorum.maili attığım hesapla gırdıgımde karşıma form gelmedıgıne gore istediğim hesapla giriş yapmamı istiyorlar sanırım değil mi? 1 de 2tane ayrı hesapta olan karakterlerım ıcın atmıştım bu ticketi adamlar 2sini de halletmiş midir? __________________