Knight Online Resmi formuna şunu yazdım. Merhabalar. Attilla serverında 02/11/2013 saat 13:30 14:30 arasında charım hacklendi. Hesap elimde ancak itemlerimi aldılar. Hesap restorasyonuna girmesini istiyorum. Tum bilgilerim mevcut. Premium var. Ticket attım ancak cevap gelmedi gelcekse ne zaman gelir? 3 gun ? 7 gun ? 14 gun ? Bu konu hakkında Lutfen yardımcı olun. Eğer yetersiz ticket attıysam bi ticket orneği paylaşın lutfen. Ics 'em yok aldım iptal ettim pc ıcs calışmadı cunku. Ayrıca diğer acılan konulara bakıyorum ticket numarası istiyorsunuz ben ticket attığımda ole bir numara gelmedi veya başında sonunda yok. Acaba yanlış yerden mi ticket atıyorum ? Attığım site : (http://portal.nttgame.com/Support/Supports/TICKET) Biz sizin muşterilerinisiz gereğinden fazla ozeni gostermelisiniz. Nasıl bir firma 1-2 gun icinde bize mail,telefon vs. yoluyla ulaşıyorsa sizde ulaşmalısınız.Cunku onlarda Muşteri saygısı var. Eğer yeterli bir alt yapınız yok ise kurmalısınız yoksa zamanla muşterilerinizi kaybediyosunuz. Bana gore pek umursamıyorsunuz Knight Online Muşterilerini cunku Kingdom Online diye bir oyun cıkartıyorsunuz ona daha onem veriyorsunuz emin olun Knight Online kadar size muşteri sağlamayacak Turkiye acısından konuşuyorum. Tum bu konular hakkında acıklama bekliyorum. İyi gunler. İyi calışmalar. Moderotorun Cevabı şu Ucretsiz ICS uygulaması olduğu icin aktif edilmeyen hesaplara eşya restorasyonu yapılmamaktadır. aktif edilmeyen hesap derken kastı nedir ? __________________