İyi gunler arkadaslar... Ben Kronosta Pazar yapmaya calisan bir esnafim Hem Kronosta pazarin genişlemesini sağlamak hemde pazar yapmak( nedense pazar yapmaktan cok hoşanırım ) icin boyle bir uygulama yapmak istedim.... Aşağıda Gorduğunuz Gibi ''Şuanki Durum'' diye bolum actım. Bu Bolumun Amacı: Muşterilerimin ne zaman online olduğumu hangi swde olduğumu oğrenip bosu bosuna sw deismemeyi yada bosu bosuna beni aramamasi icin acilmiştir. Alinan / Satilan İtemler Bolumu : Sizinde Anliyacağiniz gibi alıyor olduklarım yada satıyor olduklarım o başlıkda yer alacaktır. ______________________________________ !-------------------------------------------! ! Şuanki Durum ( 06.11.2010 saat 10:58 )- ! !-------------------------------------------! ! Şuan Online ? = Evet -------------------- ! ! Server = K2------------------------------! ! Sell / Buy ? = Sell ------------------------! !_____________________________________! ! Satılan İtemler-----------------! !------------------------------------------! ! +1 Rebith Rogue Chitin Kafalik [25m]---! ! Blessed upgrade scroll [2.500]---------! ! Tears Of Karivdis [22m]-------------- ! !____________________________________ ! Oyundaki İsmim : vShadow Oyunda Bulunduğum Bolge : [IMG]http://img713.**************/img713/9559/pazaryeri.png[/IMG] Guncel Tutarsaniz Sevinirim Alıntı:
Gercek Mesajı Gonderen kronoscu123
saol knk walla elimde kalacktı butun itemler saolllll

yine bekleriz... -------Yenilikler----------- * Satmak yada almak istediklerinizi ozel mesaj yada konuma cevap olarak yaza bilirsiniz ( fazla ucmayin max 2-3 gblik itemler ) *Pazar yeri resmi eklendi __________________