Merhaba arkadaşlar , Vega serverinde satılık 83 level charlarınız alınır(ring halinde).10.000 TL'ye kadar itemleriniz tek veya toplu olarak alınır. 7/24 Whatsapptan ulaşabilirsiniz. Vega 3: KaratayALIMSATIM Telefon: 0536 508 09 05 /Ahmet KARATAY Calıştığım Bankalar Garanti -Ziraat-İş Bankası-Finans Bank Enpara Daha Once Gb Satışı Yaptığım Frmtr Konum Ve Referanslarım https://www.frmtr.com/vega-p-/756244...l#post67181359 SATILAN GB V3(43GB) ApeiroN(19GB) FranciscoMarinS(13GB) Joaanna(12.5GB) JOSINA(11GB) WERTTHAS(10GB) MEVZUBAYRAKK(10GB) Athanasius(4GB) OtoBenga(9.75 GB) Siemens(3GB) TaTaRRamazaaN(3.7GB) Mandzukic(5GB) AhL(9GB) Bryant(3GB) Vikky(2GB) Alpysky(15.5GB) EnesZet (12.3GB) Alıntı:
Gercek Mesajı Gonderen Cheat2win
kendisinden 4 gb aldım bir sorun yaşamadım guvenilirdir kendisi hayırlısı satışlar kardeşim
Alıntı:
Gercek Mesajı Gonderen 4KojiroHyuga
10 gb aldım guvenilir satıcı
Alıntı:
Gercek Mesajı Gonderen fortechno
parayı yatırıyorum hesabına gb lazım oldukca alıyorum o kadarki guvenilir. Gozunuz kapalı alışveriş yapabilirsiniz..
Alıntı:
Gercek Mesajı Gonderen Starbe
guenilir satıcı 25 gb aldım bir sorun yaşamadım.
Alıntı:
Gercek Mesajı Gonderen impalacngz
guvenilir satıcı. Bryant
Alıntı:
Gercek Mesajı Gonderen MoteXLoveXL
guvenilir satıcı. uppp
Alıntı:
Gercek Mesajı Gonderen Ŕasty
2 Gb alındı kendisinden guvenilir bir satıcı. -Vikky
Gercek Mesajı Gonderen 4KojiroHyuga
10 gb aldım guvenilir satıcı
Alıntı:
Gercek Mesajı Gonderen fortechno
parayı yatırıyorum hesabına gb lazım oldukca alıyorum o kadarki guvenilir. Gozunuz kapalı alışveriş yapabilirsiniz..
Alıntı:
Gercek Mesajı Gonderen Starbe
guenilir satıcı 25 gb aldım bir sorun yaşamadım.
Alıntı:
Gercek Mesajı Gonderen impalacngz
guvenilir satıcı. Bryant
Alıntı:
Gercek Mesajı Gonderen MoteXLoveXL
guvenilir satıcı. uppp
Alıntı:
Gercek Mesajı Gonderen Ŕasty
2 Gb alındı kendisinden guvenilir bir satıcı. -Vikky