::::82 LEVEL +8 FLAME SHARDLI ASAS FİYAT DUŞTU BU FIRSAT KACMAZ ACİL PARA lazım!!!!!!
Knight Online Ticaret0 Mesaj
●15 Görüntüleme
- ReadBull.net
- E-Ticaret ve Dijital Alışveriş
- Dijital Alışveriş
- Account - Lisans - Item Satışı
- Knight Online Ticaret
- ::::82 LEVEL +8 FLAME SHARDLI ASAS FİYAT DUŞTU BU FIRSAT KACMAZ ACİL PARA lazım!!!!!!
-
04-10-2019, 05:19:23Arkadaşlar char 82 level olup yuzdesi 28 dir +8 no reb flame shardı var 70 quest gorevi hala duruyor 72 ve 80 skili acıktır 25 k np si var old takı seti var oyunu bırakıyorum eskisi gibi sarmadığını hissettim ve oyundan soğudum yeni telefon alıcam o yuzden charımı satıyorum acil para lazım. Fiyatı:330TL bana lazım olan para budur bundan duşuğunu beklemeyin inmem boş yere aramayın mesaj atmayın alıcak adam arasın lutfen! İstanbul Cekmekoy de oturuyorum alıcak arkadaşla yuzyuze yapmam daha iyi olur benim icin şehir dışı arkadaş alıcaksa eğer hesap numaramı veririm ordan parayı yatırır yatırdığı gibi bilgileri veririm eğer vermem diye duşunurseniz elinizdeki makbuzla gidin en yakın karakola onlar sizin hakkınızda bana yasal işlem başaltırlar bundan emin olun kimsenin parasında gozum yok cok sukur parayı veren duduğu calar alıcak arkadaşa şimdiden hayırlı olsun TEL:0536 995 83 09 (AVEA) __________________