bu basmadan onceki ss buda 2. raptor gecişi Hedef2. Sonuc: Hadi gecmiş olsunxD S.a arkadaşlar başlangıc bole Kucuk Boyutta Gormek icin Buraya Tıklayın Chitin +8 ilk seferde sevinimmi uzulummu Kucuk Boyutta Gormek icin Buraya Tıklayın Chitin +8 oldukdan sonra devam ediyim dedim 2 tane daha cihitin salladım sonra bi mage shell salladım +8 xD Kucuk Boyutta Gormek icin Buraya Tıklayın Relog atdım 1-2 chitin daha ayarladım +7 chitinleri tam salladım +7 raptor vardı salladım +8 xD valla upgradeyken ss almayı unutdum Kucuk Boyutta Gormek icin Buraya Tıklayın relog atdım tekrar +7 chitin falan topladım +7 raptor Vs. ama ondada sona gitmeden Hb +8 o Hb yi +9 a sallıcam ama akşam... Kucuk Boyutta Gormek icin Buraya Tıklayın Kucuk Boyutta Gormek icin Buraya Tıklayın Kucuk Boyutta Gormek icin Buraya Tıklayın 2.UPGRADE Kucuk Boyutta Gormek icin Buraya Tıklayın Kucuk Boyutta Gormek icin Buraya Tıklayın 3.UPGRADE Kucuk Boyutta Gormek icin Buraya Tıklayın Kucuk Boyutta Gormek icin Buraya Tıklayın 4.UPGRADE Kucuk Boyutta Gormek icin Buraya Tıklayın Kucuk Boyutta Gormek icin Buraya Tıklayın Kucuk Boyutta Gormek icin Buraya Tıklayın 5.UPGRADE Kucuk Boyutta Gormek icin Buraya Tıklayın Kucuk Boyutta Gormek icin Buraya Tıklayın
Resimler Kesinlikle Alıntıdır Daha Onceden Paylaşıldıysa Mod. arkadaşlar Kitlesin.
Dn: Adamdan Bal Akıyor Resmen