4MehmetHAN dolandırıcıdır evet !
Knight Online0 Mesaj
●26 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Oyun Dünyası
- Online Oyunlar
- Knight Online
- 4MehmetHAN dolandırıcıdır evet !
-
03-10-2019, 19:53:39arkadaşlar ben bu konuyu acmıycaktım fakat bır arkadasın olayını okudum orada olay cok basıt arkadas mehmethanla pazarlık yapıyor sonra mehmethan arkı pt ye alcam dıye pt den cıkıp orada ss de gornyr oyundan cıkıor (pm faıled verıyor) daha sonra mahmethanla gırıp tekrar konsyr tabı arkımz buna dıkkat etmemıs ve dolandırılms mehmet bole seyler yapmaz en mahmetle kandırılmışın dıyenler olay cok acık ve basıt reb 11 wırısı olan adam yapmaz dıye bırseyde yok bunları nerden blıyorum bu konuyu neden actım o 11 reblı wrısı olan arakdas habıre pazrda olan charlarıma pm atıp 30 gb lık ıtemı 15 e 40 lı 20 ye alım gıbı tl ıle alım gıbı pazarlıklar yapmaya calısıyor fakat dolandırdını bılseydım ksc alırdm ama olay dedım gıbı arkadasın dolandırılmasında cok acık mehmethanla pazarlık yapıp 1 dk lıne cıkıp mahmete gırıor ve sonra ben yapmadm sen dolandırlmn ayagı donuyor herkesin bu konuyu degerlendırmesını dılerm mehmet bole sey yapmaz 11 reb wırınomu falan laflarını bırakıp dusunelım ıyı forumlar __________________