Kazancağımı duşunmuyordum sonuca bugun oylesine bir bakıyım dedim meğerse 1. ben olmuşum şiir yarışmasında destana birincilik getirmişim sevincimi paylaşmak istedim 2400 cash akar lHANl şiir şuydu Bir Worm Kadar Acizim Luferson kadar kurak ve ıssızdı duşlerim, Seni ben iron necklace kadar cok sevdim, Ama, erişemem sana cok derindir kederim Seni ozledikce sinirden level duşerim. Gogsumun ustunde koca bir harpy zehri var Tukendim aşkımdan yok mu ruhuma bir heal! Butun flame mageleri topladım başıma yÂr Yakıyorum kendimi artık kalmadı bende mecal. Eskiden, ne kadar olsem rezzerimdin sen Yattım hem exe hem np ye şimdi nerdesin Cıkıp bir gun bir jr saati gibi gelsen Gemler umrumda olmaz tek dileğim sensin. Aşkımıza kalktın town attın gittin sen Charımı bile soysan affederim lan ben Gel olta atalım seninle ex flashlara Undy gibi canıma can katsan da olmesem. Artık itemlerim kadar ezik benim yureğim, Sen gelmedikce bir daha cz gitmeyeceğim, Sayende ustumde 21 gb varmış gibi oleceğim Nolursun bitsin bu hasret seni cok ozledim, Seni cok ama cok seviyorum guzel meleğim. __________________