Arkadaşlar az once hackten korunma hususlarını yine sizlerle paylaştım fakat yeni oğrendim ki sadece bizlerin bilgisayarlarını yeterince koruması ve şifresini kimseyle paylaşmamasının yeterli olmadığını anladım Gelelim Asıl Konuya Arkadaşlar 6 yıl areste beraber oynayıp daha sonra titan serverına gecen bir arkadaşm 2 gun once full elit item olan charını hacklettirdi clanımda da surekli arkadaşların hacklenmesi uzerine hack hususunda yapabiliceğimiz şeylerin fazlasını araştırmanın yollarını arıyorum titanda oynayan arkadaşım bilgisayarında 3 farklı antivirus ve aynı zamanda bilgisayarında difriz bulunduruyordu bilgisayarında sadece antivirusler knight online fraps sonyvegas ve ts yuklu olduğunu modeminin dışarıdan ulaşılmaması icin tum portlarının kapalı olduğunu sabit ip kullanmadığını ve farklı bilgisayarlardan bir kere dahi giriş yapmadığını şifresini kimsenin bilmediğini soyledi bunun uzerine acaba hata bende mi diye bu 2 gun surecinde araştırmalar yapmış lisanslı trojen ve keylogger yazan firmalarla durumu goruşmuş kendi bilgisayarına kesinlikle sızıntının olamayacanı soylemişlerdir bunun uzerine arkadaşım yeni bir char acıp moradonda kendi itemlerini pazarda aramaya başlarken 9 raum alıcı pazarında satan birini gorup 9 exp shard da satıyormusun diye soruyor ve satıcıdan evet cevabını alıyor bunun uzerine in +2 eme dual +3 var mı diye soruyor ve yine evet cevabını alıyor son olarak ise charının uzerinde satılmasını beklediği priest krowaz kolluk da lazım dediğinde yine evet cevabını alıyor bunun uzerine daha fazla araştırma yaparak o satıcının char hacklemek ile alakası olmadığını cunku charında olmayan farklı itemleri sorup coğunda evet cevabını aldığını goruyor titan serverda hack yiyen herkesin giden itemlerinin bir coğunu aynı satıcıda gorduğunu soyluyor bi yerden başlamak gerekirse pazar charları hangi chardan ne hacklendiğini bilmeksizin sadece biriken itemleri tl ye ceviriyorlar arkadaşım itemlerini geri almak icin satıcıyla bağlantıya geciyor kendi itemleri icin 4000 $ istediklerini verilen banka hesabının kıbrısda olduğunu oğreniyor satıcıya parayı tek seferde yatırmak istemediğini yatırdıkca item almak istediğini soyluyor satıcı ise yetkililer ile goruşup bu işlemi kabul ediceklerini soyluyor bu esnada arkadaşım attığı ticket a karşılık olarak aldığı cevapta charını soyulmuş bir şekilde geri alıyor itemler icin ise inceleme suresini beklemesi gerektiğini soyluyor bunu goren arkadaşım satıcıyı oyalayıp itemlerin satılmaması icin uğraşırken bugun sabah itemlerinin geri geldiğini soyluyor Anlamadığım şu ki bir şirket sadece char hacklemek ile uğraşıyor biz her turlu onlemi alırken charlarımız hacklenebiliyor bende bu konuyu merak ettim biraz araştırdıktan sonra bir sitede knight online resmi sitesine hergun defalarca saldırı olduğunu bu saldırıların knight online sitesinin acıklarından yararlanıldığını soyledi kaynakları almayı unuttum keşke alsaydım ama yine bir konuda bir hack gurubunun knight online şifre değiştirme item kilit şifresi alma mail değiştirme gibi işlemlerde hacker lara verdiği acık ise şoyle soyleniyor knight online yapılan her işlem icin hesabın olduğu mail adresine mail atıyor o mailler gonderme esnasında yakalanıp aynı zamanda hacker firmalara da gidiyor ve henuz knight online bu sorunu cozemedi bugun herhangi bir bankanın sitesine girdiğinizde adres cubuğunda oluşan yeşil şeridi farketmişsinizdir ve banka sisteminin nasıl korunduğunu gosterir ama bugun knight online bir banka gibi kar ettiği oyunda hala bu sistemi kullanmamaktadır ... bana bazı şeyler cok mantıklı geliyor cunku şuan knight online bize item restoresini ve char restoresini veriyor hemde ufak bir şart ile yani knight online hack olaylarının onune gecemedikce oyuncu kitlesinin azalmasından dolayı boyle birşey yapmış olabilir charınızn şifresini kimse ile paylaşmayın birden fazla ip den charınıza giriş yapmayın bu sayede knight online once charınızı ufak bir incelemeden sonra da itemlerinizi geri veriyor Trojen ve keylogger sızıntıları hakkında bilgi toplayıp yine sizler ile paylaşmaya devam edicem arkadaşlar __________________