Oyun bu kadar değersiz,boş ve vakit kaybı !
Knight Online0 Mesaj
●40 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Oyun Dünyası
- Online Oyunlar
- Knight Online
- Oyun bu kadar değersiz,boş ve vakit kaybı !
-
03-10-2019, 19:34:47Sitede dolaşırken buna rastladım.Ben oynuyorum bu oynu ama bırakıp daha kıymetli,değerli şeylere yonelmemiz lazım.Anlayan anlar inş. SORU: 1.İnternet uzerinde oynanan online oyunlarda hile yapmak kul hakkı mı? 2.İnternet uzerinde oynanan Knight Online benzeri bir takım oyunlar var. Aylık uyelik parası oduyorsun. 15-30 Tl arası.. Bu oyunlarda herkesin bir adamı (char/karakter) var. Bu adam oynadıkca yukseliyor ve bazı sanal eşyalara sahip olabiliyorsun. Oyunda geliştikce, seviye atladıkca bu karakterleri gercek para ile de satmak mumkun… Bundan elde edilen para helal mi? ve bu charları kısa sured geliştirmek icin gercek parayla alınan (kredi kartı vs.) Premium, bot ( otamatik char geliştirme programı), silk ( oyun icin istenirse gercek parayla alınır) icin odenen para helal mi veya illegal indirdiğim bir programla karakteri geliştirip, satıp gercek paraya cevirmek de mumkun… Bu şekilde para kazanmak caiz mi? 3.Ayrıca online bir oyun sitesi acmak istiyorum. İcerisinde tavla, okey, bilardo, dama, satranc gibi oyunlar olacak. ( www. gamyun. net) gibi.. Boyle bir site acabilir miyim? CEVAP: Bu sorular, ancak boş ve hedefsiz insanların meşguliyeti olacak işlerle alakalıdır. Biz ise, Musluman insanların ciddi işleri ile ilgilenmeye calışıyoruz. __________________