Merhaba arkadaşlar, olayı kısaca uygun bir dille anlatmaya ozen gostericem. Ben insanlara on yargı ile yaklaşılmasından yana değilim, eğer ki kotu bir insansa bile bunu başkasının soylemesi ile değil kendi gozlerimle gormek isterim. YigitKilic denen şahıs, krallık secimlerinden once TS3 adresimizden cıkmayan, her oyuna girdiğimde pm atan bir şahıstı. Surekli oy konusunu acıyordu. Ne kadar diğer clanlar uyarsa da bu kişi, sizi yarı yolda bırakır ona guvenmeyin diye. Sadece kendi gozlerimle gormek istedim. YigitKilic denen şahsı tam 3 gun boyunca oyaladım, nasıl biri olduğunu anlamak icin. 3. gun sonunda dedim, "Biz herşeye rağmen seni desteklicez, fakat bi sonraki secimlerde senden de aynı ozveriyi bekliyoruz." Direk tamam diyip, bizim clandan +20 oy aldı. Bunu yaptım cunku onu ben tanımak istedim, başkalarının ağzı ile hareket etmek istemedim. Ama o şahıs kendini guzel bir şekilde tanıttı. Kral olduktan sonra sadece tek bir şey istedim. Vergilerin sıfırlanmasını ve 2 Clan'ın pot depolaması gerektiğini dile getirdim. "NakedMagicians ve CODE" ters bir cevap ile karşılaştım. Yinede bir şey demedim. Bu gece aldığım pm. Demekki on yargı ile yaklaşmam gerekiyormuş. Benim onun gibi birinin desteğine ihtiyacım olduğunu dile getirmiyorum sadece onu tanımak istedim bu surecte. __________________