KONU Duzeltme. Mage Playerligi Hakkında
Knight Online0 Mesaj
●37 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Oyun Dünyası
- Online Oyunlar
- Knight Online
- KONU Duzeltme. Mage Playerligi Hakkında
-
03-10-2019, 19:23:28Arkadaslar Oncelikle Bi Cok Arkadas Bildigi Butun bilgilerini Bi Onceki konuda Belirtmişler Cok cok Cok Tşk Ederim. tamamen Benim Hatam Olan acıklamaya Belirtmeyi Unutmusum Solo Pk Dememdeki Maksatım Mage teamım yok Daha dogrusu Serverda yeniyiz Cevremiz yok O yuzden Normal Partilerde Bulunacaz Mage Partilerinde Deil yani Bildiginiz Karısık Ptlerde oynıcaz. Yorumlarda Bi Cok Arkadas Soloda tek Yersin Vs Vs Demişler Tek olmıcaz Cevremiz Olmadıgı icin Normal PTlerde Takılacaz Bu Almayı Duşundugum İtemler yinede İş Yapmazmı. ? Bi Onceki konumda Yorumlarını Saygılıca yapan Herkese Cok Tşkler İlgilendiginiz İcin. Herkese Selamlar Arkadaslar Oncelikle Herkese Keyifli Oyunlar. Arkadaslar Lr Mage Dizecez CZ'de Solo Pk Yapacaz. İtem Olarak Ne Onerirsiniz Ozellikle İyi Kitleyen İTemler Nelerdir. kimisi Diyo WSE Alma Cop Kimisi Diyo SSE Al Kimisi Diyo LKP Solo Mageye Olmaz VsVsVs Benim Duşunduklerim İtem Olarak Yani Almak İstedigim İtemleri yazayım +7 LR DKS +3 DUAL WSE +8 KRO SET +3 DUAL İMİR +2 Glass Belt +0 İron Neck Bu İtemler Arasında Neleri Degiştirmeliyim Dedigim Gibi Solo Char Olacak Ve Kitlemesi İyi Olan İtemleri Oneirirseniz Sevinirim Birde Arkadaslar Bazı Arkadaslar Elindeki İtemi satmak İcin O iyi Deil Sen Bu İtemi al die Ayak Yapıyorlar. Ne Alacaz bilemedim Tekrardan Herkese Keyifli Oyunlar Dilerim Yorum Atıp Goruşlerini Soyleyen Herkese Şimdiden Cok TŞKLER DipNOT : Asas Playerlerin Taktıgı İtemler Farklı Bildiginiz Uzere Jamadar Vs Vs vs Bunlara Ek olarak hangi Takıları almalıyız ? __________________