Selamun Aleykum ; Onceden Belirteyim Spoiler İcerir Videoyu izlemeden once ; Bilgisayarımdaki power sıkıntısından dolayı videoları ne zaman editlemeye ya da bittikten sonra renderlamaya kalksam guc kesip kendini kapattı, buna rağmen ortaya birşeyler cıkarmaya calıştım, Dun gece nihayet kapanmadan Renderlamayı başardım ama bu seferde Frame'lerin bazıları birbirine karışmış,Bi daha renderlama fırsatım olmadığı icin boyle atmak zorunda kaldım kusura bakmayın. Gelelim Video'nun İceriğine ; Videoyu ozellikle kesmeden hızlandırma yoluyla gecişleri sağladım ki değerli arkadaşlarımızın bazıları ''sadece kestiğin yerleri koymuşsun'',''akıcı video yokmu sonrasında kesildiniz mi'' gibi cumleler sarfetmesinler diye, Kısımların genelinde tek prieste 2-3 db priye karşı oynadığımız icin coğu zaman geriden cure'e destek cıktım ve pek atak da yapamadım sebebi bundan ibarettir, İzlemek ve Yorum(Eleştiri) Yapmak Amacıyla Vaktini Ayıran Herkese Cok Teşekkur ederim, Esen Kalın, -ArrivaderciJuventus(JrMayq) __________________