Base 1v1 2v2 Vs Teklifi W/SpeedyWorm
Knight Online0 Mesaj
●33 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Oyun Dünyası
- Online Oyunlar
- Knight Online
- Base 1v1 2v2 Vs Teklifi W/SpeedyWorm
-
03-10-2019, 19:18:35Başlıkta da belirttiğim kişi ile aramızdaki gereksiz surtuşmeyi bitirmek icin 1v1 2v2 teklif ediyorum. Şahsi şartlarımdan bir kacı şu şekilde ; 1v1 icin ; 1. 1v1 2v2 her biri icin 6.400 cash ( karşı tarafın isteği uzerine cash artırılabilir) 2. Bildiğiniz uzere 21 Kasım 2017den beridir kullanılması yasaklanmış olan Pedal/ Makro Hic bi şekilde Kullanılmayacak, Arkadaş kullanmıyormuş onun icin pek bi sıkıntı yaratacağını duşunmuyorum bu konuda 3. İnventory Character İnfo Skill Bar gorunur şekilde İcten video alınacak. 4. Kesen de kesilende videoyu youtube'a atacak daha sonra cashler teslim edilecek. 5. Polemik yaratan Veysel Arkadaşımızdan başka hic kimse vsye karışmayacak( Chara başkasını sokmayacak. 2v2 ye gelecek olursak ; 6. Base charlarla atılacak 7. İstediğini kullanabilirsin ( 3. Ve 4.Madde burdada gecerli (sonucta 2v2 de pedal makro kimseyi kurtaramaz, yanlış cc alan duşer , cc almayı bilmiyomuşum zaten ) Ufak tefek şeyleri (İbex, duration ) vs gibi şeyleri bi gun ts ye gelirsin konuşuruz Benim sunduğum şartlar bu şekilde, Bahse değer Arkadaşdan Rica Ediyorum Polemik oluşturma şu postun altına, sana uymayan şartlar varsa acıklayıcı bi şekilde yazarsan ve tabi ki kendi şartlarını da belirtirsen cok sevinirim, Her iki tarafa da başarılar İyi Olan Kazansın __________________