Oncelikle reklamlarını bizim uzerimizden yapmaları gercekten cok iyi bi stratejiydi. Bu konuda onlara cevap vererek +1 reklam point kazandırmış olacağız. Konu uzerinden cevap vererek şereflendirceğiz bakalım. Buda onlara son kıyağım olsun AERONHERAKLES ve GIaxomaniA Kimmiş ? Amacı neymiş ? ( Arkadaşın diğer konuları silinmiş ) Gelelim Tartışma Konusunun Başlangıcına. Selection Clan uyeleriyle aralarında bi tartışma geciyor. ve Selection clanından bi kac oyuncu Slota DM cekiyor. Clan oyuncularımızdan 4EVAMiLAKUNiS konuyu tatlıya bağlamak icin uzlaşmaya gidiyor. ve Selection clanını hırsızlıkla suclayıp tahrik ediyorlar. Krallık kasasından 280m Cekilip 3x400 Cash Event icin Hırsız dedikleri video. 4EVADUSE - 3x 400 Cash EVENT Alıntı:
Gercek Mesajı Gonderen AERONHERAKLESS
Koxper parti diyor kardeş bir yoluna git benim partimde geniesiz genie hammersız adam olmaz gelmiş koxper parti o yuzden mi adamların parti istiyor sende dahil belli herşey ortada boş yorum yapma dahada kuculme sslerde herşey belli.

Alıntı:
Ben partiye girdiğimde genieliydim. Bu adam yoktu. Onun haricinde parti başkanı dc olunca parti bana kalmış zaten geldiğimde gordum gerekenide yaptım. Adamı partiye aldıklarında parti bende bile değildi.

"gerekenide yaptım." Parti Chati kapatmış arkadaş. Orada ne konuşulduğu belirsiz. Hala bekliyoruz Resimin editlenmemiş versiyonunu. Alıntı:
Kardeş partiyi verdim adama cıktım diye yazmıştım altına onu niye eklemedin sen boyle anca işine geldiği gibi yazarsın.Buda benim sana son mesajımdır GlaxomaniA ailesi olarak Selection'dan selam bile istemiyoruz. Bizimle muhattap olmayın kendi yolunuzu bulmanız icin bize bulaşmamanız gerekiyor artık.Slotlarımıza gelip parti istemeyin parti istediğiniz takdirde elbet olumsuz tepki gorursunuz bu durumda uzar gider. Her iki tarafında uzulmemesi icin muhattap olmaması en mantıklı olanı. Buda benim size son mesajımdır. Hadi eyvallah.

Kardeş partiyi verdim adama cıktım diye yazmıştım Niye bu kadar uğraştım onuda anlamadım. Cevap vermeyip g*t etmek vardı ama rezil olsunlar istedik diyelim.. Bide biz yapalım. Selection Ailesi iyi oyunlar iyi forumlar vs vs vs diler.. __________________