Yeni sw hakkında +
Knight Online0 Mesaj
●36 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Oyun Dünyası
- Online Oyunlar
- Knight Online
- Yeni sw hakkında +
-
03-10-2019, 19:05:25S.a beyler sizinle bi fikrimi paylasmak istiyorum benim bi arkadasım var 7 senedir onunla oynuyoruz TİTAN Serverindeydik daha onceden arkadaşım Priest super kullanır bende varrior itemi bi sure sonra hallettikten sonra pk nın bizim icin cok eğlenceli geciceğine inanıyorum Neticeye geliyim DESTAN Serverinden olsun TİTAN Serverinden olsun 4-5 arkadas veya 1 party Mele Team arkadaş grubu varsa kalıcı olarak gelmek istiyoruz 2 kişiyiz 1 warrior 1 priest eyer bi clan bulamassak 2 seneden beri yaptığımız clan ismi ' WTF ' Human oluruz buyuk ihtimalle Nicklerimiz Tag olur 6 seneden beri Returns Yaparız tagı ,, Benm Nick Belli zaten ReturnsCrush Olucak boyle arkadası olmayan arkadaşlarda olursa mesaj atsn eklesn yada teamı olupta gecicek olanlar team bulamassak biz takılıcaz WTF ismiyle ama tag lı olucak o yuzden sizden ricam arkadaş cevresi olmayan varsa tek başlıcak varsa yada team olarak gelicek varsa bu face adresim ulasabilirsiniz kendinize iyi bakın . https://www.facebook.com/adem.ustundag.359?ref=tn_tnmn __________________