Şu anda d2 de buyda sattığım elimde de takılı olan lugi ve hanguk 9 item icin once CaptainLogarr pm attı . Havale icin 2100 tl de anlaştık . Sonra benden telefon numaramı istedi verdim aramadı . aradan bi yarım saat gecti . Bu sefer DOMBILIBOOO diye birinden pm geldi yine pazarlım yapıldı 2100 tl den havale edersen vereyim itemi dedim . Serverda yeniyim dilim cok yandı ciddi alıcıyım kopazardan ilan koyarsan 2250tlden alayım dedi . kopazarda 2200 tl olarak ilan var zaten dedim . tamam alıyorum hemen dedi . sonra bi sms geldi kopazardan ''Merhaba 2200tl değerindeki ilanınız satılmıştır . Teslimat icin DESTAN 2 sağ banka niaya gelip Trade atıp teslim ediniz Nick KTL '' kopazar canlı sohbete bağlandım item satışı falan yok . ben dolandırılmadım . ama sizler icin ornek teşkili olması acısından paylaşıyorum . ekleyebilirsem ksc leri de ekleyeceğim benim icin şikayette bulunabilirseniz cok mutlu olurum . Alt edit oyun icinde ''-'' tuşuyla alınan kscleri burada nasıl paylaşabilirim alta yorum atarak analatabilir misniz ? __________________