Herkese Selamın Aleykum Arkadaşlar Kısa Bir Sure Once Hazırladığım Pk Videosunun İkincisini Sunuyorum Oncelikle Dun Attığım Video Bazılarını Rahatsız Etmiş Olacak Ki Beni Arayıp Kufur Konusu İle Konuşanlar Once Kendisine Kufur Edip Şimdi Aynı Canaktan Nasıl Yemek Yediklerine Baksınlar Ben Bu Oyunu Tamamen Zevk Amaclı Oynuyorum Daha Once de Bundan Sonra da Samimiyetine İnanmadığım ve Guvenmediğim Hicbir Ekipte Kalmam ve Kalıcı da Olmam Bana Kefil Olduklarını Soyleyenler Kendi Ekip Arkadaşlarına Daha Once Kac Defa Kefil Olduğumu Ustelik Clan İcinde İş Gorulsun Diye 5 Ay Sonralara Varan Vadeli İtem Sattığımı Sorsunlar Ve Alınacak Anlaşılmış İtemlere Şahıslara Bağlı Olarak Kostek Olmasınlar O İtemi Ona Satma Buna Satma vs. Gibi ( Neyi Kastettiğimi Buqlem Yunus a sorabilirsirsin anlaşılmış +8 Chaos Wirinom Pazarlığına Nasıl Taş Koyduğunu Biliyoruz Dediğim Gibi Kimse Kimse ile Oynamak Zorunda Değil Bana Tum Server Kefil Olur Kimsenin Kefaletine ihtiyacım Yok Cok Şukur Herkes Samimi Olsun Yeter Arkadaşlar Bu Konular İle Kimseyi Meşgul Etmet İstemem Videoyu Gelince Baştaki Sahneler Harici Fazla Editle Uğraşmadım Berserker Basılmayan Yerler Bilinclidir Cunku BattleWarrior Oynuyorum Herkesin Malumu Cok Buyuk Avantajları Olduğu Gibi Dezavantajları da Var Buna Karşın Charın Hakkını Verdiğimi Ziyadesiyle Duşunuyorum Herkesin Eline Sağlık Keyifli Seyirler