Oncelikle selamun aleykum arkadaşlar başlık vr yazacaklarım sacma gelebilir, sarf edip okuyanlara şimdiden teşekkur ederim. Arkadaşlar 2sene aradan sonra oyuna başlamak istiyorum ama oğrenci olduğumdan harclıklarla oyunda bir yere gelemiyorsun. Aranızdan oynama derslerine calış biz yandık sen yanma diyen olabilir hepsini hoş karşılarım. Bu bir zevk meselesi, insan derslerden sıkılıp kafa dağıtmak icin bir şey arıyor. Sizlerden istediğim oyundan ufak tefek yardım işte pot parası olsun işe yaramayan iteminiz olsun ozel mesaj atarak ulaşıp oyun ici yardımda bulunursanız cok mutlu olurum. Coğunuza sacma gelebilir. Bunları oyundan değilde bursa konu acarak belirtmem. Oyunda bir coğunuzun bildiği gibi aşağılayan insan cok var. En azından forum gibi nizami ve kişilikleri oturmuş insanların bulunduğu ortamda yazmayı daha mantıklı gordum. Konuyuda cok uzattım cidden sizlerden istediğim yukarda yazdığım gibi gereksiz eşyalarınıx var ise bankanızda boş duran verirseniz cok sevinirim. Arkadaşlar bazılarınızın zamanını calmış olabilirim affedin yazıyıda telefonda yazıyorum hatalarımı maruz gorun. Her turlu yoruma acığım yalnız kucuk duşuk duşurucu kelimeler yazarak veya dilenci durumuna duşurmesseniz iyi olur. Şimdiden teşekkurler arkadaşlar iyi oyunlar ve iyi forumlar. Yardımlarınızı bekliyorum. __________________