Şu an itibariyle 61lvl 93.70 seviyesinde... Gecen haftya kadar klan sahibiydim yanlışlıkla cıktım şimdi giremiyorum bilirseniz siz yaparsınız. Karakteri kendiniz gorun... ilgilenenlere dikkat edecekleri bir husus national pointidir [IMG]http://img97.**************/img97/11/rose5ts.png[/IMG] bunun yanında 55 rouge ve 20lik cleric var.Karakterlerin uzerinde oyun icinde 3 milyarı gecirebilecek itemler de var bunları en fazla fiyatı veren arkadaşla ayrı bi şekilde goruşebilirim burda da konusunu acacağım bazı satacağım itemlerle ilgili. ib+6 Emerald Ring Cleric Earring hp50 mp 40 resisdanceler fln.. +9 Helt Golden +8 Ripper mage SET Impact +6 Elixir staff +6 Trina Complate +7 SET 82tane cyrstal Durandal +6 Bakkira vs... Bunların Bircoğu Birden fazladır. ,Satış konusunda buradaki moderator arkadaşların aracılığını istiyorum onlardan başkasına guvenemem . malum cakal cok yanlış anlamayın. Neyse Gelelim fiyat konusuna madem acık arttırma dedim, 1 ytl ile acıyorum tabi alt sınırım var 200 ytl gibi acık arttırma surem bugun dahil 1 haftadır . Ozelden ulaşabilirsiniz ya da direk burdan yazın tekliflerinizi. Not: Bayan olduğum icin msn adresimi burdan vermeyeceğim lutfen yanlış anlamayın... ii Artırmalar __________________