Bugune kadar soylediğimiz tek şey temiz bir oyun. Tbl,koxp,npt vb. illegal olaylara bulaşan herkesin karşısında yureklilikle duracağımıza şupheniz olmasın. Uzun bir suredir videonun takibindeyiz ve nihayet bugun cevap geldi. Video kalitesi icin kusura bakmayın akşam daha net olarak yuklenecektir. Youtube hesabı ile ilgili bir sorun yaşadım. Arkadaşların kendi soylediklerine ufak ufak goz atalım; Alıntı:
Gercek Mesajı Gonderen Quenzy
Tbl artık sıradan bir şey bu serverda , o yuzden şaşırmıyorum doğrusu .. CR reportladım yine de

Alıntı:
Gercek Mesajı Gonderen 4Evaduse
Oncelikle arkadaşlar cektiğimiz ve paylaştığımız konu iceriklerinde her zaman illegal program kullananlara karşı tepkimizi sert bir dil ile koymuşuzdur. Bu konununda iceriği de bunu (TBL,Koxp vs.) kullanan herkese ders niteliği taşımasıdır. Kimse anlamaz bilmez gormez diye duşunmeyin bugun KimBuOSMANLICz 'nin başına gelen yarın bunu kullanan herkesin başına gelecektir.
Unutmayın her şey LEGAL bir oyun icin !
Bknz: #1 KimBuOSMANLICz Best OF The TBL ? #2 KimBuOSMANLICz - Tbl - Ve en sonunda raporlarımız gerekli incelemeler doğrultusunda sonuca ulaştı. Kendisi her ne ceza almış olursa olsun bundan sonra Knight Online hayatını devam ettirirse legal olarak devam ettirmesini temenni ediyoruz.

Alıntı:
"Hile Oyun Kazandırsa da Kaderi Değiştirmez!"

Alıntı:
Gercek Mesajı Gonderen SpartacusRyan
Gecte olsa Adalet yerini buldu.TBL'den sonra herkes Player herkes King olmuştu.Eline Sağlık Kadir Kankam :P

Alıntı:
Gercek Mesajı Gonderen MonkyDDrag0n
Oyundan bi emek hırsızı daha arınmış oldu.

Alıntı:
Gercek Mesajı Gonderen arien23
Oncelikle ben cok iyi bir player olduğumu duşunmuyorum kimseyide haksız yere suclamak istemem ama coğu kişininde iddaa ettiği gibi bende bu şahsın yada şahısların tbl olduğunu duşunuyorum. Vs atmak istedim ve movie aldım kendisinede paylaşacağımı soyledim oda bana paylaşacağını soyledi umarım oda bu vs nin kendi ekranından cekilmiş moviesini paylaşırda kendini haklar. Beni hakkıyla kestiğine inandığım herkesi tebrik etmişimdir ama KimBuOSMANLICz nin beni hakkıyla kestiğine inanmıyorum belki benden daha iyi bir playerdir dışarıdan nasıl gozukuyor bilemem onunda movieleri var benimde movielerim var bunlara bakarak karar verebilirsiniz. Yanlış olduğum yeri soyleyebilirsiniz yada yanlış olduğum yerde beni eleştirebilirsiniz sadece duşunduğum şeyleri paylaştım ve bu şahısla ilgili paylaşacağım son şeydir uğraşmak istemiyorum artık.

Alıntı:
Olmadı 1439823498129 POT basar legal deriz nolacak değil mi KimBuOSSSSSSSSS ?