Dun gece bikac arkadaş bir bara gidip bir şişe tekila alıp aramızdan birinin doğumgununu kutlayacaktık. Kutladık da.. Gayet guzel gecti.. Fakat hesap geldiginde hepimiz dumur olduk.
Evet tahmin edin hesap ne kadar geldi? - 250 YTL!! Sadece bir şişe tekila aldık başka hicbirşey yok ve bu onun fiyatıydı: 250YTL, ceyrek milyar..

duşunun migros satış fiyatı 50YTL olan tekila, %400 karla satılıyordu! Biz hesabı 50 YTL beklemiyorduk tabiki ama 100-150 arası normaldi bizim icin. bu hesap bizi oldukca sarsacaktı cunku ogrenci adamlarız hepimiz.

hepimiz cok sinirlendik ve hatta kasadaki adamla biraz tartıştık, ama sonuc değişmedi mecburen verecektik o parayı ve benim kredi kartımdan cektirdik.

Bugun beni o bardan aradılar. Kredi kartımdan yanlışlıkla 150YTL cekildigini ifade ettiler. Ve bankayla konuşmuşlar, banka ancak benim onayımı aldıktan sonra 100 YTL daha onların hesabına aktarabilecegini soylemiş. Beni arayan adam bankanın beni arayacagını ve onay vermemi soyledi. Ben de o an ki şaşkınlıkla tabii veririm dedim, fakat şimdi duşunuyorum da kesinlikle vermemeliyim! yanlışlıkla da olsa hakkın yerini buldugunu duşunuyorum!

Siz olsanız ne yapardınız? Sizce ne yapmalıyım?