Yeni NTTGame Ekibi Merhaba arkadaşlar, Goz acıp kapatıncaya kadar firmadaki birinci ayımı doldurmuş bulunuyorum. Bu başlık altında hem size biraz daha bilgi vermek hem de varsa sorularınızı elimden geldiğince cevaplamak istedim. NTTGame yeni ekibi Mayıs başında ofise giriş yaptı. Mayıs, Haziran aylarında yeni ekip arkadaşlarımız bizlere katılırken Temmuz ayında da katılacak olan arkadaşlarımız mevcut. Buraya geldiğimiz gunden beri her yeri gozluyoruz. Gerek forumu, gerek sosyal medyayı, gerek fan forumlarını gerekse oyunu durmadan takip ediyoruz. Sizlerin isteklerinizi, onerilerinizi ve şikayetlerinizi kayda alıyoruz. Turkiye ofisinin coğunluğu arka planda calışıyor. Şu an icin hepimiz kendi uzman olduğumuz alanlarda hızla ilerlemek adına dağılmış durumdayız. Elbette ki duzen sağlandıktan sonra hepimizi sahalarda gorebileceksiniz Yaptığımız işleri kısaca acıklayayım; Gecmişi Supurme: Bizden once alınan kararlar, yonetimsel politikalar, oyun kuralları, forum kuralları vb. durumlarla ilgili hataları ayıklayıp yerlerine yenilerini koyuyoruz. Bunların bazılarını gordunuz, bazılarını goreceksiniz. Bu supurme işlemi bir şekilde sonuca bağlanacak ve biz de artık sorumluluğunu tamamen yuklenmiş olduğumuz oyunun yonetiminde her seferinde gecmişe donup bakmak zorunda kalmayacağız. Duzenleme: Oyuna, kurallara, sosyal medyaya ve foruma yapılacak duzenlemeler geliştiriliyor, hazırlanıyor. Basit bir ornek vermek gerekirse, Turkce "Hile Şikayet" bolumu en guzeli olacaktır sanırım. Temizleme: Forumu ve oyunu temizlemek adına yapılan calışmalar diyebiliriz. Cheat Reports bolumu bunun en iyi orneğidir. Hergun oyunda gormeye başladığınız uzaklaştırmalar temizleme bolumu calışmalarının sonucudur. Onarım: Oyundaki 3. parti programlarının kullanımını durdurmakta şu an icin başarılı olmayan Hackshield programı, oyunda calışmayan bazı bolumler ve uzun sure gecmiş olmasına rağmen duzeltilmemiş diğer hataların tamamı ile ilgili calışmaların başlatılmış olmasıdır. Oneri Alma: Yakında sizlerin her turlu konuda onerinizi isteyeceğiz. Etkinliklerden tutun da hediyelere kadar birlikte karar verme şansımız olacak. Şu an aktif olan "Sunucuların Birleşmesi Hakkında" konusu bunun en iyi orneğidir. Takip Etme: Oyuna yakın gelecekte oturtacağımız duzenin ardından yaptığımız işleri, bu işlerin bize geri donuşunun nasıl olduğunu incelemek. Bir işi yapıp bırakmak yerine yenilenmesi gereken her durumda tekrar yenileyerek diri tutmayı sağlamak. Yukardaki ornekler ve fazlasıyla var gucumuzle calışıyoruz. Forumda sizlerle tanıştığım gunlerde yapılan yorumları hatırlıyorum. Her konuşmamızda "daha once de duyduk", "bunlar hep lafta" gibi soylemlerle karşı karşıya kaldık. Ben inanıyorum ki, ekip olarak sozlerimizi nasıl tutacağımızı size kanıtladık. İnanıyorum ki sizlerin guvenini kazanıyoruz. İnanıyorum ki daha rahat, daha ferah ve tamamen legal bir oyunda hep birlikte daha fazla eğleneceğiz. Bugunlerde gorduğunuz calışmalar henuz başlangıc. Ekibimiz daha da buyuyecek ve bu ilk aşamayı atlattıktan sonra hep birlikte rutin halinde oyunla, oyuncularla, forumla, sosyal medyayla ve fazlasıyla ilgileniyor olacağız. Hepinize sabrınızdan ve anlayışınızdan dolayı teşekkur ederiz. Daha eğlenceli bir Knight Online icin! Teşekkurler __________________