Secretian denilen ergen..
Knight Online0 Mesaj
●25 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Oyun Dünyası
- Online Oyunlar
- Knight Online
- Secretian denilen ergen..
-
03-10-2019, 17:06:46Arkadaş cz gelip yok şoyle sizin clandan şunu full set cıkarıp kestim yok boyle full set cıkarıp bunu kestim diyor malum arkadaşta krowaz set var artislik yapıyor. Eurytheus ( hakan) vs isteyince de senide kestim kac kere diye diye zırladı. Sonra bana geldi artislik yapıcak dedim itemim yok falan filan neyse gectik arenaya hakan'da geldi arkadaş full set cıkardı dedim giy ustunu 1 saat yalvardım giy ustunu diye herneyse giydi critic basmıcam dedi tamam Arkadaş kesemeyecegini anlayınca critic basıp guzel guzel 72'sinide attı skillerinide vurdu. Malum full skill kapalıyım. Kendi dengi hakan'a gelince hemen bi R Bu ksc'den de anlaşılacağı gibi hakan gogusluksuz harlatınca bi topuk yaptı. Sonra sc bastı guzel arkadaşımız hakan pauldron cıkarmıştı full sc ile kesip town atıp arenadan kactı. Cz gectigimizde Jazz'ı full hp kestim onu full hp full set cıkarıp kestim diye zırlıyor. Siz siz olun bunun gibileri aldırış etmeyin. Arkadaş eşit şartlarda vs atamıyor benim gibi chitin set +7'niz falan varsa her an arkadaştan vs teklifi gelebilir __________________