TuM Destan Oyuncularin Dikkatine Sizlerde Bize Destek Cıkın ( Kospa Karşıyız Ekipi )
Knight Online0 Mesaj
●17 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Oyun Dünyası
- Online Oyunlar
- Knight Online
- TuM Destan Oyuncularin Dikkatine Sizlerde Bize Destek Cıkın ( Kospa Karşıyız Ekipi )
-
03-10-2019, 17:05:45Knight Online World Dikkatine Bu oynu 8 yildir oynuyorum takriben bu oyna yatırdığım para 16.000$ para yatırdım.Hic bir zaman bu oynu duzgun oynadığımız gunu gormedim.Bu oyunda hep problemler yaşıyoruz biz sizin muşterileriniz olarak sizden cok şey istemiyoruz 1. Bu oyun sizin oyunlarınızın acıklarından faydalanarak insanlar kendilerine rant elde ediyorlar 2. Bu acıkları kapatmak sizin ellinizde serverlardaki Yogunluk%70 oto yazılar oto pm ler ve maden işcileri %30 da kosp kullanan arkadaşlardan kaynaklanıyor. 3. Bu acıklarinizdan dolayı premium alan arkadaşlar haklarından mağdur oluyorlar bu yıllarca bu tip sorunları yaşadık Premium alan arkadaşlar oyna giremiyor ama koxp alan arkadaş oyna girebiliyor. 4. Yıllardır hep sizin acıklarınız oluyor ve bu acıklarınızın bedelini hep sucu olmayan insanlar oduyor. 5. Siz bu acıklarınızı kapatmadığınız surece koxp kullan arkadaşları banlamaya hakınızın olmadiğini duşunuyoruz.Cunku o insan kullanıyorsa bu sizin acıgınızdan dolayıdır. Bu neye benzer billiyormusunuz gece dukkanı acık bırakıp gitersen ne olur. Sabah bir şey bulamasın) ama galiba siz para buluyorsunuz? 6. Artık biz muşterileriniz olarak aklımıza gelen duşunce şu siz bu ilagal sitelerle ortak calışıyorsunuz amacınız insanlara kospa teşvik edip premium aldırıp banlamak ilgal sitelerden heralde% de alıyorsunuz. Ciftaraflı para kazanmak gibi duşunce mevcut 7.Genie diye bir kosp yapışsınız legal iyi guzel ama bu oynu yapan sizlere bunu yakıştıramadım neden Sizin yaptığınız Genie hem fiyat olarak yuksek tam olarak işlev gormiyen bir program kendi kendine salak salak gezen bir program hani deseler geniemı diger koxplarmı ben diğer koxplar derim. 8. Eslanta Cıkıyorsun Paramun veya diğer partilere gireceksin otomusun kospun varmı diyorlar yok diyorsun bu seferde partiye almıyorlar mecbur insanlar ne yapiyor onlarda kosp alıyorlar bunun suclusu kim KNİGHT ONLİNE WORLD dur yıllardır kapatamadığı acığıni kapatsın donu gorunen şirkete benziyor) burdan bakınca Biz Kospa Karşıyız Ekibi Olarak Koxp kullanları suclamıyoruz Acığını kapatmayan KNİGHT ONLİNE WORLD kızıyoruz İSTEKLERİMİZ İlagel sitelere karşı onlem alamıyorsanız Bizim Size Onerimiz Var 1.OYNU KOMPLE UYELİĞİNİ PARALIYA CEVİRİN En DUŞUK 15 TL EN YUKSEK 50 TL ŞEKİLİNDE (Bu olmaz diyorsanız) 2. Yeni Acılan SERVER larda 1. serverlarda PAZAR KURMAYI KALDIRIN 3. Yeni Acılan SERVER larda 1. serverlarda MADENİDE KALDIRIN 4. Cz de KOSP KULLANMAYA BARİ SON Verin Not: Eger Acıklarınızı Kapatmasanız Biz KOspa Karşıyız Ekibi Olarak Hakınızda Suc Duyrusunda Buluncağız Cunku Bu Oyna emek Harcıyan insanlar olarak ve Parasını odegimiz oyunda hakımızdan madur oluyorsak ve duzgun olan insanlar partilerde kasılamıyorsa bunda Koxp kullan kişilerden cok KNİGHT ONLİNE WORLD sucludur. Biz Kospa Karşıyız Ekibi 250 Kişiden oluşmakdadır. Biz sizin yasal muşterileriniz olarak bu yazıyı size uyarı olarak Yoladık ve 250 Kişide Ticket Olarak Atıyorlardır Bu Yazıyı Burda okuyan herkesin Ticket atamasını arzuluyoruz .Knight Online World ve NTT Game Bir Uyaridir. Ticket olarak atarsanız seviniriz __________________