Konuya şoyle giriş yapalım. Uzun zamandır knightonlineworld ekibinin yeniliklerini eksikliklerini takip ediyorum. Şimdi sizlere resimlerle biraz oyundan bahsedeceğim. Amacım ne zorluklarla anne ve babanızın veya sizin kazandığınız paraların nasıl elinizden calınıp gittiğini gormenizi sağlamak. Coğu oyuncunun bildiği gibi knightonlineworld sahibi değişti. Eski yonetim para icin oyuna cok edit +9 +10 item sokmuş, kinghtonlineworld ilk kurulduğunda acılan severler bu ve benzeri sebeplerden baya boşalmıştı. Tabi yeni gelen ekip oyuna dort koldan sarıldığını gostermek zorunda idi.Bu kapsam doğrultusunda gunlerce illegal userleri banladı.Bu politikası devam ederken maddi ve user olarak bir daralmanın olduğunu fark etti.Ve acilen oyuna geri dondurme politikasi geliştirdi.Yeni acılan severların uzerinden aylar gecmesine rağmen jump etkinliğini tekrardan başlattı. tarihler MART 2013 u gosteriyordu. Buyutmek icin tıklayınız, esas boyutları 1453x326 ve 26KB. Fotoğrafta da gorduğunuz gibi para ve gelir elde etmek icin Premium seceneğini bir on plana cıkardılar.Şimdi bu oyun adamlar tabi para kazanacak diyeceksiniz.Sizlere katılıyorum herşeyin bir karşılığı var.Ama dikkatinizi de cekerim.(Bu donemde hs kimseyi yakalayıp hapse atmiyor.Jump devam ettiği ay boyunca koxp ban yok.)Herkes guzel bir şekilde koxp ile char kasmaya başladı.Tabi biz turkler tek charla yetinirmiyiz.Hayır boşuna dememiş atalarimiz sakla samani gelir zamani kastıkca kastık kastıkca kastık. Oyunda karmaşıklık doluluk illegallik aldı başını gitti.Gelirler artı ama bir o denli sıkıntı doğurdu.(Şovalyeler oyunla alakası olmayan akranalarının telefonlarını bile oyuna kaydettiler. Tabi ardından GM ler sahneye cıktı sıra onlarda Şovalyeleri sıra ile catır cutur banlandılar.Şovalyeler şokta anne baba dan aldıkları parayla yada calıştıkları iş karşılığı aldık parayla premium almışlar herşey guzel devam ediyordu bu durum olacak iş deildi. '' Bu olaylar Jump eventi ayının son gunune denk gelmesi Tam bir tesaduftu.Ardından tepkiler yığınla coğaldı charlar gitti derken knightonlineworld ekibinden bir acıklama ''Jump suresi 18 Gun uzatıldı'' işte kacırılmaz fırsat Herkes dort koldan uyelikler acmaya başladı.(Cunku milletimizdeki olan hırs kimsede yok) Heycan ve sevinc sms doğrulama butonuna basıldığı an yerini huzun ve aciya bıraktı.Cunku artık sms doğrulama ''5 np'' yani 5 chas idi. Buyutmek icin tıklayınız, esas boyutları 1237x236 ve 17KB. Milletimizi bu kucuk vakalar durdururmu cekmişim bir premiumda gidip 400 chasmi cekemeyeceğim dedi ve chası cektiği gibi kasmaya başladı Şovalye Knightonlinworld amacını gercekleştirmiş ve cok guzel bir gelir elde etmişti. E tabi o aylardada knightonlineworld ekibinin ban politikasi vardi. '' Burada resimlerdeki ay ve gunlere dikkat edin '' Dikkatiniz cekmiştir. 3. hapis sınırsız ban secenegi tarih 26,04,2013 gosteriyor. Evet bu durum doğru ve netti buradaki amac şovalyenin kafasında yeniden char acım bu sefer duşmem mantiğini oluşturmaktı.Bu durum aynen oluştu cunku bizim milletimiz pes etmeyi sevmez. Tabi bu donemlerde yeni başlayanlar bilmez bir clan grade buğ mevzusu vardi kucuk kazanc ama ondanda bahsetmeden gecemeyeğim. İnsanlar artık o kadar sıkılmıştı ki mavi kolluktan gormekten ve gradesi iyi clanlara girebilmek icin cabalamaktan.Yeter artık gelsin sıkıldık havasi kendini aşmış gitmişti.Ve aniden bu buyuyen ateşi sodurmek icin şovalyelere kucuk bardakta su uzatildi.Bu clan ismi değiştirme şeysiydi Hemen herkes para ile clan alip power up stone deki clan ncslerine sarıldılar.Aradan 1 hafta gecti artık satışlar durdu.2. hafta oldu res sonrasi oyuna giren şovalye şok oldu daha dun 21 gb aldığı buğlu g1 clan artık mavi kolluk bir diger şovalye ise g1 anlaşıldı ki grade res gelmiş.Şimdi size soruyorum 2 haftada nasıl bir teknolojik gelişme oldu bu durum duzeldi. (clan ncs ara tarihte olduğu icin gecmek istemdim.) Kaldığımız yerden devam edelim. Tabi hapise duşen banlanip gidiyor yada bot buğu ile cıkıyor o ara meşur canavar artırmada cıkmıştı.Premium yoksa 500 yaratık varsa 50 yaratık.Her girişten sonra artan canavar sayı sitemi vardi.E tabi buda işlerine gelmedi tam olaylardan 2 ay sonra tarihe dikkat yeni ban policesi. Buyutmek icin tıklayınız, esas boyutları 1072x501 ve 58KB. Şimdi bu neden boyle 180 derece değişmiş demişsinizdir.Yada bunda ne var aynı şey diyeniniz olabilir '' 3 hapis sınırsız ban olayı ibaresi policeden kaldırılmıştır.'' Bunun nedeni tabi cok basit artık hapisteki sopa 999 chas ile alınıyor. Evet yanlış duymadınız 999 chas tabi 999 chas satılmadığı icin bizim icin 1200 chas demek. Bu chas tl cinsinden ise 30 tl Char başı 30 tl kazanmak varken knightonlineworld sizi neden 3. hapis olayından sonra banlasın. Buyutmek icin tıklayınız, esas boyutları 1018x723 ve 426KB. Şimdi bunlar koxperlar icin yapılmış calışmalar diyebilirsiniz. Evet piskolojik olarak amac o. Koxperlar oyunu oynadı gerekli geliri elde etti.Senin gibi legallere oyun parasi gold bar ve illegal olarak 83 kasılmış char zırh silah satarak kazanclarini alıp cekildi olan sana oldu. Şimdi durup bir duşun kac premium almışsın ne kadar para yatırmışsın unutumaki anne ve baban harcadiğin parayı kazanmak icin cile ve alın teri akıtıyorlar. Not:Amacım koxperleri veya illegalleri savunmak deil, hic bir zaman illegal yolları emek hırsızlarını desteklemedim ve savunmadım savunmamda sadece paranızın yabancılara nasıl akıp gittiğini gostermek. Bunca dolandırcılığın icinde ben zevk icin oynuyorum diyenlere başarılar diliyorum __________________