Oncelikle başıma gelen bu olayı en başından sizlere anlatayım arkadaşlar sonra kim haklı kim dolandırıcı siz karar verin.. Ben bu adamdan ilk başta 50 m karsılığında ally aldım 1 aylık fakat 2 gun sonra allyden atıldım bana dediki sana a5 clan yapalım 30 m daha ver eyw tamam dedim 1 hafta sonra peşinde koşa koşa clanı devrettim a5 bassın diye. Kendinede soyledim ben Orion da oynuyorum arada girip kontrol ederim sen a5 olunca bana haber ver diye tmm dedi. Akşam destanda Chaosa girdim saat 12 de bildiğiniz gibi clan hala g5 duruyodu ve clandaydım hala. Neyse sabah tekrar chaos icin destana girdim 12 de baktım clan yok. Msj attım buna whatsappdan cevap yazmadı 1 gun bekledim hala cevap yok ve bugun 2. gunu geldi dediki ben seni bekledim gelmedin bende clanı baskasına sattım. Dedim birader dalgamı geciyon sen benimle sonra bu atar yapmaya basladı bana ergen ergen sen kimsinde benle boyle konusuyon vermiyom lan clanıda paranıda diye oyuna girdim baya bi kufurleştik sonra baktım uzerinde clan var lan madem benim clanı sattın bunu ver verecem paranı die al siktr git dedi 35 m e arrow koydu pazara bende cektim sonrasını kscde de goreceksiniz adamlığını yaptı ve beklenen sonuc goruldu. Adam bu yaptığına gerekce olarak benim kufur ettiğimi ileri suruyor. Simdi size soruyorum siz olsanız ne yapardınız ? Buda Ksc.. __________________