Kensei Satılıktır | 79 level karus warrior (Helios)
Knight Online Ticaret0 Mesaj
●21 Görüntüleme
- ReadBull.net
- E-Ticaret ve Dijital Alışveriş
- Dijital Alışveriş
- Account - Lisans - Item Satışı
- Knight Online Ticaret
- Kensei Satılıktır | 79 level karus warrior (Helios)
-
03-10-2019, 15:44:03Başlıkta da belirttiğim gibi karakterimi satıyorum. Helios'un ilk acıldığı zamanlardan beri oyundayım ve karakterin ilk sahibiyim. Karaktere sadece ve sadece kendi bilgisayarımdan giriş yapıldı. Bunun rahatlığı ile satın alabilirsiniz. Karakter bunca yıl hicbir şekilde block, gecici ban vb. tarzında hicbir şey yememiştir. -Karakter %7'dir. Exp kasarken hicbir şekilde illegal program kullanılmamıştır. -Karakterde 25k NP mevcuttur. Epey bir NP kasmıştım ama clana bağışlayınca gitti doğal olarak. Kastığım tum NP'leri de hicbir şekilde npt yapmadan emeğimle kasmıştım. -Karakterde 2 parca krowaz mevcuttur. (Goğusluk ve bot) / (kafalık,donluk ve kolluk kısımlarında gorev shell vardır) -Karakterde mevcut 4gb para vardır. -Tum exp gorevleri yapılmıştır. (cz'deki human gorevi ve 100m exp gorevi haric) -70 quest kalkanı +6'dır. -Ustundeki takılar ise komple old takıdır. (dual +0 warrior earring, +0 warrior pendant, +0 skeleton belt, dual +0 roc) -Ustunde bir miktar hp,mp pot ve meat dumping mevcuttur. -Bankada 5-6 adet UTC itemi mevcuttur. (Onların ne işe yaradığını pek bilmiyorum ama siz anlamıştırsınız) -Bankada 7-8 tane +1 basmalık high class item mevcuttur. (totemic spear, shard, impact, ıron crossbow vb.) -Karakterimin yan slotlarında ise 75 level Assassin ve 69 level Warrior (Base char) mevcuttur. Bu karakterlerin ustunde gorev silahları ve gorev kıyafetleri vardır. Birşey daha belirtmek isterim; karaktere hicbir şekilde gb bile almadım. Karakterin itemlerini (eskiden daha fazla item vardı) kendi emeğimle JR'den kazanarak, ticaret yaparak yada upgrade'den kazandım. Bunuda bilgi olsun diye soyleyeyim dedim. Oyunu bırakmamın nedeni de bulunduğum clanın dağılması oldu Karakterin fiyatı : 150 TL Ulaşabileceğiniz cep numarası : 0537 442 51 78 Oncelikle ciddi alıcılar ararsa sevinirim. Mesaj atarsanız da size geri donerim. Karakteri satma tercihim yuz yuzedir ama havale ilede satabilirim sorun değil. İstanbul/Beylikduzu-Avcılar arasındayım. Buralara yakınsanız yuz yuze satış tercihim olacaktır. __________________