DİKKAT!!!! Dolandırıcılık Orneği ve Bilişim Sucları Başvurusu. [Reb+4 Weak Wirinom]
Knight Online0 Mesaj
●9 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Oyun Dünyası
- Online Oyunlar
- Knight Online
- DİKKAT!!!! Dolandırıcılık Orneği ve Bilişim Sucları Başvurusu. [Reb+4 Weak Wirinom]
-
03-10-2019, 15:12:194 HAZİRAN guncelleme: Savcılığa suc duyrusunda bulunuldu yapılacaklar evrakda mevcut lutfen başka herhangi bir şekilde dolandırılan kim varsa aşağıdaki karaktersizlerin sen onu unut peşini bırak laflarına inanmadan peşini bırakmayın.. ------------------------------------------------------------------------------ Evet arkadaşlar bugun akşam saat 7 gibi pazardayken biri pm atıyor ve itemin son oluru nedir diye soruyor tel no bırakırmısın para denkleştirirsem haber ederim diyor. Telefonu verdim unuttuktan sonra 2 saat sonra falan dışarı cıkıp telefondan chrome uzak masaustu bağlantısından pm lere bakarken başka bir karakter ile şoyle bir konuşma geciyor. Dışarıda olup uzak bağlantıdan yaptığım icin gelen sms de hic dikkat etmedim KOPAZARINFO diye yerden gelip ,adım soyadıma kadar doğru yazdığı icin. bir de iyi niyetten adam fazla beklemesin hemen teslim edeyim derken boyle bir durum yaşandı. canlı desteğe bağlanmamız gerekiyordu fakat dediğim gibi. Birkac konuşmama gore KOPAZAR'n da soylemine dayanarak sms deki alttaki kod hangi firma uzerinden gonderildiği yazıyor. bunu araştırdım ve İnteraktif SMS Telekomunikasyon Hizmetleri Tic.Ltd.Şti. uzerinden yapıldığını ve bu sistemin gizlilik politikasında da yazıyor gerektiğinde bilgiler kanunen paylaşılır diye . yarın bilişim suclarına gidip şikayette bulunacağım ve o internet sitesinin o tarihte hangi panelden hangi uyelik tarafından atıldığı istenilecek. yarın bilişim suclarından cıktığımda bu konuyu editleyeceğim. Dolandırıcılığı Yapan Karakter Karus ve Nick'i : IJuSTKiLLHuMaNI - LikeTooN ( Diğer Charı) Başına boyle bir olay gelip soyulan var ise iletişime gecsin cunku bu karaktersize dava acıcam. Gelen SMS boyle. __________________