Arkadaşlar bundan 1-2 saat once bir yeni hazırlamış olduğumuz video ile ilgili konunun kapatıldığını gordum. Nedeni olarak ise video iceriğinde kufur barındırması. O da sadece 5-10saniyelik bir yerde. Ben bu forumu uzun suredir kullanıyorum ve coğu konuda olsun kufurden daha ağır hakaret iceren yorumlar , coğu atılan pk videosunda gecen kufurler gordum. Kufur bu hayatın parcası. Tasvip etmiyoruz fakat ama oyun heyecanı ile coğu yerde olduğu gibi burada da edilebiliyor. Biz video cekerken mikrofon kapatmasını biliyoruz veya editlerken sesi kapatmasını fakat rakiplerimiz de dostlarımız da ne konuşuluyor bilsin diye kesmiyoruz ,bana kalırsa daha iyi de yapıyoruz. Video hazırlamaktaki amacımız hem kendi tanıtımımızı yapmak hem de foruma girip boş konulardan,gereksiz tartışmalardan sıkılan insanlara kısa bir sure olsa da keyifli vakit gecirttirmek, ; oluyor , bitiyor denen Destan Serverine biraz daha oyuncu cekmek. Youtuber olup milyonlar kazanacak halimiz de yok Velhasıl kelam bana editleyip tekrar atmam soylenmiş. Calışmamıza rağmen bu kadar emek verip hazırladığım videoyu sırf kufur var diye bir daha editleyip, youtubeye yukleyemeyeceğim.Artık kusura bakmasın admin arkadaş. İnşallah bu videolu konuyu kaldırmanız etkili olur ve herkesin ahlakı duzelir __________________