Serverdeki herkesin dikkatine .. !!!
Knight Online0 Mesaj
●31 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Oyun Dünyası
- Online Oyunlar
- Knight Online
- Serverdeki herkesin dikkatine .. !!!
-
03-10-2019, 14:04:51Arkadaşlar ben. KollaGotuOrc 5 arkadaş kronosda serveri bıraktıktan sonra bu sw ye basladık. Oyunda BillDESTANN denen şahıs bizi clana cağırdı. Herneyse pk falan attık sonra arenaya devet etti beni. Vs attık Sonra bana belt of dexterty verdi, geri verdim. Sonra Foverin +3 verdi geri verdim. Sonra benden chitin 8 i istedi verdim Geri verdi. Sonra Md 9 verdi bana. Geri verdim. Sonra benden shard 8 i istedi verdi. Sonra 9 chitin verdi Geri verdim. Sonra Benım ıtemlerın hepsini tek tek verdım. Arenadan cıktı gitti. Arkadaş adamın 300-400 tl lik itemlerini geri verdim. Adam benım 150 tl lik itemimi aldı kactı. Bu kadarmı bu oyun yani ? Mılletın hakkını yıyerek sağlam olunca ne olacak? Arkadaşlar sizden ricam. BillDESTANN nick li human asas chara dikkat ediniz. Dolandırıcıymış Ben sonradan iş işten gectikten sonra oğrendim bunu.. Oyunda kendini Akiff diyo ama.. Atakan sanırım gercek adı ve telefon Numarasıda mevcut elimde. Ama her turlu gerekse yasal yollardan gerekse illegal yollardan ulasıcam kendısıne. O aldıgı ıtemlerı tek tek geri alıcam hemde mislisiyle.. Şahsın telefon numarası. 0543 261 89 62 Emine Doğan isimli kişinin uzerine acılmıştır. Bu elemanı tanıyan veya nerelı oldugunu bılen varsa bana ulaşsın. Yarın gerekse emniyetten gerekse telefonculardan her turlu ulasıcam oğrenicem. İtemlerı aldıgımda fotolar aldım ve charın son hali de var. Keşke konusmalarıda alsaydım... __________________