Şimdi gelelim gunlerdir tbl tbl diye forumda bagıran arkadaslara Charı aldıgım ilk hafta old takılar var arenada nahashinin old takılarla masterı yakılır ve priestiyle beraber (4EVADUSANG) meşhur bozacı sıracılar alttan holy kullanıosun demeye basladılar, burda bi savaş başladı aslında aramızda o vsde kestim demiyorum kesildim. Daha sonra itemler yerıne oturdugunda bu adamı hergun kesmeye basladım arenada şurda burda sonra ic arenaya cagırıldım vs atıldı yine kestim o gun video cekmedigimi bildikleri icin meshur titans taktigi kesiliyorsan hemen bul bahane mantıgıyla, tbl diye ortaya attılar.Cunki ogun video yok ve adamların tek guvencesi buydu titans forumdan cıkmıyor herkese birşeyler yazdırarak konunun altına tbl bu adam evet dedirtebilirler ve oyle yaptılar. Ben ogunden sonra calıştıgım icin hergun akşam vs istedim bana gelen cevaplar 1.Tbl yi bıraktın 2.Holy kullanıyorsun artık caktırmadan 3.Full 3 item yaptın artık kesersin vs atmam Bu solediklerini ksclerle kanıtlamıstım daha onceki konuların altında ve ben adama dedimki o vs de kac tane pot basıyorsam o kadar yine basacagım hp pot agırlıklı oynuyan asaslar 2 minor 1 pot yapıldıgını bilirler Şimdi Gordugunuz gibi aslında amac clandan attırmak dışlatmaktı bu olmadıkca dahada cıldıran bi titans gorduk Bir titans kesiyorsan herturlu iftiraya hazırlıklı olcaksın. Şimdi gelelim şu yazılara zaten muhattap alınmıyordunuz ama şunlardan sonra hic alınmayacaksınız . Şimdi yine sıkışan bir titanslı neler yapar onu gorelim exp slotuna ne cekilecek acaba bugun __________________