kırdığınız bir pot, kucuk duştuğunuz bir durum, bunu yaptığıma inanamıyorum... dediğiniz herşeyi paylaşalım ???
başlıyorum.......
Saat 11,30 civarlarıydı. karnım acıktı yemek yemeye bir lokantaya gittim. ızgara kofte soyledim kendime. karşı masada yemeklerini bitirmiş 2 kız vardı. biraz kesiştik. kızlar tatlı soylediler. biraz daha kesişelim diye (heralde oyledir)
neyse ben ızgara kofteyi beklerken kendime bir corba soyledim. bi yandan nazik nazik ekmeğimi koparıyorum bir yandan kızlara bakıyorum. her bi corba kaşığını ağzıma goturdukten sonra peceteyle kibar kibar ağzımı siliyorum. bu sefer de nazikce ekmeği corbaya bandırdım tam ağzıma goturuyodum elimden bir duştu ıslak ekmek parcası laaaaaaaak corbaya. ustumdeki gomlek battı suratım battı ve tabi bende kıpkırmızı oldum. ve kızlar kahkahayı bastı. ve en cok komiğime gidende şu oldu ; kızların o bakışları arasında ve batmış durumdaki kiyafetimle ızgara kofteyi yedim. ama o ekmeğin corbaya duştuğu anda ki yuz ifadem ve kızların guluşu hic gozumun onunden gitmedi...