-Selamun Aleykum Arkadaşlar. Dun foruma baktiğimda goldroger arkadasimiz bi konu acmis. Benim aly chattan yazdiklarimi ss almis bi mazuru yok. Bu olayda hakki vardir elbet tbl olayindan sonra report ettigimizde cevap olarak gm den kullanicida tbl yoktur degilde. Kanitiniz Yetersizdir diye cevap gelmistir. Bu cevabi tbl arkadasta olmadigini yorduk. Arkadas hakli olarak bizden ozur beklektedir. Ben Mehmet'in TBL Konusunda bi yanlis anlasilma oldugu ve bunun reporttan cevap gelmeden frmtrde paylasildigi yanlis anlasilmalar devam ettigi icin arkadasimizdrn clanim adina Ozur Dilerim.Bu Erdemi Gosteririz elbette. Zamaninda bu arkadasimizda Lion Hakkinda ozur konusu acmisti. Amma ve lakin is CrazySleazy videosuna gelince mehmet o videoya ava giderken avlanmak yazmisti galiba bu konuyuda bi kac kere acmisti frmda bende diyorumki bi sorun varsa videoyu reportla illegal bisey varsa reportlansin. Burada devamli ayni konuyu acmaya luzum yok. Gelelim Yeni clanin Tekbir'e TEKBİR i sesini TEKBİR Soylemeyi Severim ama bu clan Zamaninda İsmi Tekbir olan bi clanda illegal actilar hatta destan yetmedi orion cz gectiler pk yi bosver bunlar exp kasarken dahi tbl.acmislar orionda konu acmislardi bunlar hakkinda Her insan hata yapabilir ama mesele hatanin farkina varip ondan tecrube edinip onu doğruya cevirmektir. Bu Senin suanki clanin destana baslamadam yine tbl mesajlari itiraflari dustu foruma. Eğer herturlu illegali biraktilarsa eyvallah ama birakmadilarsa onlarin clanina nasil girdigini aklim almiyor. Bide seni clana alirken illegal olup olmadigina bakmislar ya beni bitirdi Velhasil yorumlari okudum Sen Gecmisi tbl olan bi clanda olursan ve millete cc alamayi bilmiyilar gibi komik sozler soylersen cevabini alirsin kardesim. Bu adamlar suan tbl acmazlarsa bile milletin gozu onlarda olacak..Birdaha su Tbl muhabbetini cr den gelen cevaba gore foruma tasisin herkez haksiz yere karalama olmasin. Ama mehmet sen o tbl kullandigini kabullenen ve kullanacaginida soyleyen clanda durupta oynayipta birdaha kimseye tbl vs . Konusunda konular acma kardesim. O clandan cik kendin temiz isen temiz insanlarla takil sonra istedigon konuyu ac. Son olarak ozurumuzu diledik. Sira sendedir. CrazySleazy hasan kardesimden tbl hakkindaki iftiradan sonra sende bir ozur Borclusun.. Kalin Sağlicakla.... __________________