CreazySleazy TBL (ava giderken avlanmak diye buna denir )
Knight Online0 Mesaj
●21 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Oyun Dünyası
- Online Oyunlar
- Knight Online
- CreazySleazy TBL (ava giderken avlanmak diye buna denir )
-
03-10-2019, 13:00:49https://www.youtube.com/watch?v=3d-P1Op5d1Y selamun aleykum arkadaşlar ... yaklasık 3-4 gun once hakkımda tbl olduguM iddasıyla foruma konulan ve cr ye reportlanan( GOLDROGER HAKKINDAKİ İFTİRAYA CR DEN YETERSİZ KANIT CEVABI GELMİŞTİR ) videoyu tekrar tekrar izledim . Videonun 00:57 saniyesinde dikkat ederseniz parasite cure atıldıktan sonra malice duşuyor . ve ben spike vuruyorum sonra thurust vurmak icin koşuyoorum . ŞİMDİ GELELİM İŞİN ASLINAAAA ... VİDEONUN 01:02. ANINDA . CURE DURAN CRAZYSLEAZY NE HİKMETSE KOLU İNMEDEN MALİCE SİLİNİYOR . PRİESTİ ATTI DİYEBİLİRSİNİZ . PRİESTİ ATMIŞ OLSA KARAKTERİN USTUNDE CURE EFEKTİ OLURDU . CURE EFEKTİDE YOK . MALİCE ONCE SİLİNİYOR CURE EFEKTİ VE USİNG CURE YAZISI DAHA SONRA GELİYO . BUYRUN DİKKATLİ İZLEYİN ARKADAŞLAR ... PRİEST CURE ALIYOR DEMESİN KİMSE VİDEOYU DİKKATLİ İZLEYİNM PRİEST CURE DE ALMIYOR . ADAM CURE TUŞUNA BASAR BASMAZ DAHA ELİ İNMEDEN MALİCESİ SİLİNİYOR . BUYRUN .. ALLAH INI SEVEN TARAFSIZ YORUM YAPSIN ACIKLAMA YAPMAKTAN USANDIM !!! MANTIKLI Bİ ACIKLAMASI OLAN YAZSIN LAF KALABALIGI YAPMASIN KİMSE BURDA!!! CREAZYSLEAZY NİN UZERİNDEKİ MALİCE SİLİNDİGİNDE NEDEN EFECT OLMADIGINI ACIKLAYABİLCEK BİRİSİ VARSA YAZSIN YOKSA BOŞ MUHABBET YAPMAYIN . ULAN ADAM HALA DİYO PRİEST CURE ALMIŞ . VİDEOYU İYİ İNCELE ARKADAŞIM PRİESTİN MANASINDA EN UFAK BİR OYNAMA YOK2. CURE DE !!! __________________