DirtySanchez Tarafından Az Once Dolandırıldım.
Knight Online0 Mesaj
●22 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Oyun Dünyası
- Online Oyunlar
- Knight Online
- DirtySanchez Tarafından Az Once Dolandırıldım.
-
03-10-2019, 13:00:01Herkeze Merhaba Ben Kaan yani Ardreamdaki nickim '' KIMBUYAKISIKLII '' az once DirtySanchez adındakı karaktersiz sozde adını arif diye tanıtan kısı tarafından dolandırıldım party kurduk vs attık baskalarına karsı ve beraberınde clanımdakı adam ilede ahbaptı sonra arenaya gittik itemlerimizi birbrimize vererek vs attık baskalarınlada vs attı ve ts de konusarak benımde zayıf bir anıma denk gelerek hepsini kendisine verdim ve alt f4 cekmıs bulunmakta ncs atar atmaz bilmiyorum vs dolayısıyla ts yide ses kaydı yapmıs bulunmaktayım pazartesi bilişim suclarına basvurucam cunku ses kayıtlarında tamam inn gel bende su itemleri sana vereyim kardesm sende sunları dene gibisnden sesler mevcut ticket ta gonderdım ip sininden kullanmıs oldugu telefon ınternet hattından kım oldugu 1 hafta surmeden cıkacak benım para veripte aldıgım 1500 tl değerindeki karma itemlerimin cezasını umarımkı ben ona odetebilicem siz siz olun kımseye guvenmeyin yasadıgınız guven eksıklıgı ve stres berbat otesi bir duygudur __________________