TeamVeiwer Programını Pcnizden Kaldırın! Charınız soyulabilir.
Knight Online0 Mesaj
●15 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Oyun Dünyası
- Online Oyunlar
- Knight Online
- TeamVeiwer Programını Pcnizden Kaldırın! Charınız soyulabilir.
-
03-10-2019, 12:01:39Arkadaşlar oncelikle bu programdan soyulmuş ve muzdarib olduğumu soylemek isterim. Kesinlikle buna eminim ki hesabım bu programdan soyuldu. İki gun eve gelmemiştim. Geldiğimde pcyi actık direkt dikkatimi sağ altta teamveiwer programı cekti. Ben o programı acmadan kesinlikle ve kesinlikle acılmasına imkan yoktur. IP numarası şifre vs her şey ortada. Oyuna giriş yaptığımda karakterimin hacklendiğini gordum. Bir cok yerde de boyle konular acıldığını gordum. Lutfen sizde bu konuyu dikkate alın ve TEAMVEİWER DENİLEN SACMA-SAPAN PROGRAMI BILGISAYARINIZDAN KALDIRIN. UYARI 1: OTP FAYDA ETMEZ BU KONUDA. SIZ GECE PAZARA BIRAKTIĞINIZDA VEYA AFK OLDUĞUNUZDA ADAM PCNIZE BAĞLANIP CHARINIZI OYNATIP KITLI ITEMLERI CIKARTIP SOYUYOR. NASIL SOYUYOR DERSENIZ; SIZ ITEM KITLEME SIFRENIZI BIR ITEMI KITLEMEK ICIN KULLANDIGINIZDA ADAM BUNLARIN HEPSINI GORUYOR. VE KILITLI İTEMLERI ACMAK O KADAR ZOR OLMUYOR. UYARI 2: Gereksiz video, resim duzenleyici gibi bir cok boş programı bilgisayarınıza yuklemeyin. Sadece CD kullanın. Paradan kacınmayın. Maksimum 50 TL olur bu tur programlar(İşinizi gorur 50 TL'lik program). Bundan ağzı yanan biri olarak lutfen dikkat edelim emek hırsızlarına goz yummayın. UYARI 3: Kesinlikle ve kesinlikle şifre işlemlerinizi, vb. işlemlerinizi oyuna girerken actığınız Launcherda olan HOME PAGE yazısına tıklayarak resmi siteden giriş yapın. CUNKU FACEBOOK'TA GORDUĞUNUZ O 400 CASH KAZANACAKSIN YOK ONU KAZANACAKSIN YOK BUNU KAZANACAKSIN GİBİ YAZILARA TIKLIYORSUNUZ. DIKKAT EDIN BAKALIM ''KNIGHT.NTTGAME'' Mİ YAZIYOR ADRES CUBUĞUNDA YOKSA ''KNIGHT.NTTGAMEE'' Mİ? Bunu bile farketmemişsinizdir. İkinci yazdığımda iki tane ''E'' harfi var. Lutfen dikkatli olun. Herkese iyi forumlar. __________________