XproHemiNN Hırsızdır Guvenmeyin!!!
Knight Online0 Mesaj
●21 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Oyun Dünyası
- Online Oyunlar
- Knight Online
- XproHemiNN Hırsızdır Guvenmeyin!!!
-
03-10-2019, 11:59:18Merhaba arkadaşlar... Ben Berthell bircoğunuz beni tanımıyor ve buyuk ihtimalle gormedi bile. Başlıkta belirttiğim gibi carım soyuldu.Anlatıyım... 5 ay boyunca kasmış olduğum 7 gbyi harcadım. +1 Reb Dark Vane aldım 5 gb den +1 Reb Shard aldım 170 ten +1 Reb Chitin Set aldım Bide 3 tane old takı 50 m i gecmez. Şimdi diyosunuz ki:''Senin kaybettiğin bişeymi'' Aslında değil ama bu kadar parayı kendin kasınca onemli oluyo ve mutlu oluyosun. Neyse 2-3 saat kastım bu sabah saat 11-13 arası.Sonra sıkıldım gectim emc.XproHemiNN pm attı hemen: -Klanımıza gelmek istermisin ortam guzel,online sayısı yuksek ardream klanız,dedi -Olur,dedim Klana aldı.hoşgeldinler falan filan.Yaşımı adımı sordu.Tanıştık adı Mustafaymış yaşı 30 sen benim kardeşimsin neye ihtiyacın olursa soyle yavaş yavaş tamamlıcam itemlerini rahat ol dedi.Pek onemsemedim sonucta tanımam etmem. Sonra gel moradon dedi.Gectim gel vs atalım bi dedi.Combat attı ışınandık.Vs attık kestim onu sonra o kesti bi kere.Dediki: -Ap ın duşuk dur sana şimdilik +7 Dv veriyim sana guvenebilirmiyim? -Elbette.dedim. Trade attı aldım dv yi dual dv taktım apmi soyledim. -Bide sen bana ver dvyi. -Abi yanlış anlama ama guvenemiyorum hemen. -Parası neyse fazlasını veriyim oyle ver.dedi -Dur gerek yok.dedim. Ama varya kalbim patlıcak sandım birden o kadar hızlı carptıki. Attı Trade verdim Dv yi. -Bide Shard ver. -Abi dv ver istersen zaten sende dv var shard takıcan bide verde rahatlıyım -Bana guvenmiyomusun? -yok abi yanlış anladın.dedim attım trade onuda verdim. :S -Chitinler +7 mi. dedi -Evet.dedim -bide onları ver oyle bakıyım dedi. -Aaaa abi onlar bankada kalmış.dedim aslında ustumde savaş vardı o saatlerde dedim.İşte burda fazla korktum.Yemin ediyorum gozum karardı. -Gel Moradona gecelim orda verirsin dedi -Abi.dedim Ama moradon gect hemen. dicektim abi zaten sendede troll armor var ne uğrasıcaz ver istersen itemleri oluyorum burda. Bende gectim. Gectiğim gibi klandan atılmam bir oldu.Orda anladım herşeyin bittiğini hemen pm attım: Abi yapma bak o kadar uğrastım 5 aydır biriktirdim o kadar itemin var benim 50 tl ye mi goz diktin.Ben oğrenciyim ulan param olsa dermiyim boyle... O kadar cok yazdım cevap bile vermedi.Sonra buldum moradonda trade atıyorum versin falan diye.3 kere attım birinde kabul etti 31 coin gonderdi.Bu yaşa gelmişssin ama edep 0 bide diyodu klana girerken bu bir oyun onemli olan itemler değil onemli olan durustluk doğruluk falan.Bende bekliyorum Abi bak o kadar guvendim bumu insanlık? Dedim ya savaş vardı.Sağolsun SiyasiAdam a pm attım yukardan yazarmısın.''XprHemiNN hırsızdır guvenmeyin.'' yazdı 2 kere saolsun. Bende moradonda takip edip macrodan yazıyorum. -XprHemiNN Hırsızdır Guvenmeyin!!! -OsmanlıTrr klanı hırsızdır ticaret yapma. Buda bana diyo ''Oğlum bi s.ktir git.''bende devam tabi dururmuyum.bi kackere folk gecti geldi heryerde yazdım zaten gorenler bilir. Saat 5 e kadar dolaştım boyle rezil oldu zaten ama pm bile atmadı.En sonunda dayanamadım.İstemeyerek kufurler yazdım kufur bilgim olmadığı icin internetten kopyala yapıştır yaptım pmden.Sonrada sen benim 50 tl mi aldın ama ben senin cennetini aldım dedim kapattım oyunu. İşte boyle sonradan oğrendim ki bu adam herkese yapıyomuş bunu.Ama ben hergun giricem boyle bişey başkasının başına gelmemeli dolaşıcam butun gun .Ben kaybettim bari başkalarını kurtarayım. Biliyorum bendede suc var kimseye guvenmemek lazım ama işte o adam sana en başta veriyo ya silah sana guveniyo.Sende guveniyosun ona.Keşke orda itemi alıp kacsaymısım diyorum ama koyarım klana Sadece 2 saat pk atmış olmamda beni uzdu.Tam hevesimi alamadan soyuldum. Beni oyunda ve burda dinleyenlere cok teşekkurler. Benim tek isteğim boylelerine kanmayın KİMSEYE guvenmeyin Eğer sende bunu okuduysan durmayacağımı biliyosun! Berthell-Oğuzhan (Biraz Uzun oldu her ayrıntıyı yazmaya caılştım) __________________