Usko'ya hep iyi umutlarla gelip her seferinde boyle olmak zorundamı....Ardream yapalım dedik %90'ı kosper vaz gectik ronarkland base yapalım dedik aynı şekil orclarda 2-3 clan var Rememberme IseeDeadpeople ve cafeciler alayı kosper noob beceriksiz velet surusu tek tek bahsetmiyorum hepsi noob arkalarında oto healerle adam kesmekten zevk alan ergen grubu.Hade 80 kasalım dedik ronarkland girdik partye invite atarken pm atıp oto musun diye sorulmaya başlandı bir oyunda bu kadar mı beceriksiz karaktersiz insan olur.Euko'da cz de kops yoktu exp te bile hapise atıyorlar 3. hapiste ban yiyordun oyuncu sayısı azdı ama hepsi legal takılan insanlardı pk ortamında.Usko artık ergen veletlerle dolmuş oynamayı bilmeyen beceriksizler topluluğu..Ha birde ZakumTr diye bir velet var legal oynuyorum diye ovunuyordu dun gece gorduk ronarkland basede speed hack oto cure oto heal guya oynuyorum diye geziniyor ortalıkta. Hade kalın sağlıcakla bu oyundan bir cacık olmaz bu saatten sonra legal oyunculara yer kalmamış Uskoda... __________________